Titeket keresett behajtó külföldi adósságokért?
Mondjuk ilyen garancia nélküli kölcsön (kredit), tanulmányi kölcsön, stb.
Mi lett a vége?
"Sajnos a visszafizetés nem mindig lehetseges es nem mindig akarat kérdése!"
Hát, hitelfelvételnél általában ritkán állnak az ember mellett fegyverrel a kézben....vigyázni kell az ilyesmivel, a behajtó cégek ebből élnek, hogy megkeresik az adóst, és behajtják rajta az adósságot. Magyarországon is vannak cégek, amelyek külföldi adósságokat vásárolnak, külföldön is vannak cégek, amelyek magyar adósságokat vásárolnak. Az EU-n belül szabad adatáramlás van, szóval, ha az EU-ban van adósságod, valószínüleg megtalálnak vele.
Szóval, jól teszed, ha összeszeded az akaratodat, és visszafizeted.
"Sajnos a visszafizetés nem mindig lehetseges es nem mindig akarat kérdése!"
Akkor nem kellett volna túl sok kölcsönt felvenni, nem ajádnékba kaptad a pénzt, hanem egy szerzödést írtál alá. Az, hogy neked probléma az általad vállaltakat teljesíteni, magánügyed, és teljesen jogos, ha végrehajtják.
Én vagyok a 12-es. Nem tudom, hogy miért nem lebbezett fel, én csak a húgomtól hallottam a sztorit. Szerintem annyira beijedt a behajtó fenyegetésétől, hogy eszébe sem jutott ebben jártas embert megkeresni, inkább fizetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!