Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket keresett behajtó...

Titeket keresett behajtó külföldi adósságokért?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyen garancia nélküli kölcsön (kredit), tanulmányi kölcsön, stb.

Mi lett a vége?

nov. 6. 09:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

"Sajnos a visszafizetés nem mindig lehetseges es nem mindig akarat kérdése!"

Hát, hitelfelvételnél általában ritkán állnak az ember mellett fegyverrel a kézben....vigyázni kell az ilyesmivel, a behajtó cégek ebből élnek, hogy megkeresik az adóst, és behajtják rajta az adósságot. Magyarországon is vannak cégek, amelyek külföldi adósságokat vásárolnak, külföldön is vannak cégek, amelyek magyar adósságokat vásárolnak. Az EU-n belül szabad adatáramlás van, szóval, ha az EU-ban van adósságod, valószínüleg megtalálnak vele.

Szóval, jól teszed, ha összeszeded az akaratodat, és visszafizeted.

nov. 6. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Sógoromon hajtottak be egy éve olaszországi parkolási bírság adósságot - nem fizetett, aztán felkereste a behajtó több, mint kétszázezer forintot követeltek kamatokkal meg behajtási díjjal együtt - személyi hitelt kellett felvennie, hogy ne árverezzék el a házát.
nov. 6. 15:13
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

"Sajnos a visszafizetés nem mindig lehetseges es nem mindig akarat kérdése!"

Akkor nem kellett volna túl sok kölcsönt felvenni, nem ajádnékba kaptad a pénzt, hanem egy szerzödést írtál alá. Az, hogy neked probléma az általad vállaltakat teljesíteni, magánügyed, és teljesen jogos, ha végrehajtják.

nov. 6. 15:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Az adóval és büntetésekkel szigorúbbak, azokat könnyebb behajtani. De sokszor a behajtócégek illegális módszereket használnak, 200.000 forintért pl nem lehet házat árverezni, mert a tartozás és a ház ára nincs arányban
nov. 6. 21:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Fellebezni kellett volna
nov. 6. 21:38
 16/21 anonim ***** válasza:
akkor miért nem tetted?
nov. 6. 21:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Én mi ellen fellebezzek? Nem kért senki semmit tőlem
nov. 6. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor miért kellett volna fellebbezni?
nov. 6. 22:12
 19/21 A kérdező kommentje:
A sógornak kellett volna, akiről a 12 es ír!
nov. 6. 22:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 12-es. Nem tudom, hogy miért nem lebbezett fel, én csak a húgomtól hallottam a sztorit. Szerintem annyira beijedt a behajtó fenyegetésétől, hogy eszébe sem jutott ebben jártas embert megkeresni, inkább fizetett.

nov. 7. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!