Hogy tudnak egyes emberek ilyen nehéz gondolkodásúak lenni?
Figyelt kérdés
Ettem egy finom süteményt, majd megemlítettem hogy elkérem a receptjét a készítőjétől. Ebből a barátnőm azt szűrte le, hogy az ő főztje biztosan nem ízlik nekem.
Majd nekiálltunk vitatkozni. Mondtam hogy az ő főztje is jó, de ilyen fajta süteményt még nem sütött amúgy sem. Több órán keresztül veszekedtünk emiatt, de hajthatatlan.
Mondtam neki, nőjön fel és ne hisztizzen ilyen komolytalan dolgokon, ez persze olaj volt a tűzre.
Már 30+ a hölgyemény.
Komolyan, néha úgy viselkedik mint egy hisztis kislány.
nov. 3. 21:58
1/7 anonim válasza:
Van a mondás: okos enged, szamár szenved. Ha látod, hogy csak a falnak beszélsz és mindenki a saját igazát hajtja bármilyen belátás nélkül, akkor legyél már te az okosabb és nem hergeled tovább. Vagy akkor te sem vagy különb, csak nem látod magadat. Külső szemmel nézve két makacs bolond órákon át eszi egymást, nehogy az ő büszkesége vagy vélt igaza maradjon alul.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, mindig én vagyok aki enged, ha azt akarja hogy előrébb jussunk, de így az én önérzetem sérül. És ráadásul van hogy akkor is ráhagyom ha 100%-ra tudom hogy nincs igaza, csakhogy szent legyen a béke.
Kezdem ezt megelégelni.
nov. 3. 22:11
3/7 anonim válasza:
Helyes. Lehet holnap szakítani, ennek a kapcsolatnak annyi. Semmi értelme együtt lenni valakivel, akit nem szeretünk. Lesz másik, ne raboljátok a saját időtöket.
4/7 anonim válasza:
Én az ilyen kérdéseknél merengek el, hogy nem fél a kérdező, hogy ezt a kedves barátnő is olvassa? Főleg, ha egy sütin így kiakad a nő, mit szólna ahhoz, hogy rájön, hogy a párja egy kérdezz-felelek oldalon szídja őt.
5/7 anonim válasza:
Nem nehézgondolkodású a csaj, csak szimplán önbizalomhiányos.
6/7 anonim válasza:
hát ilyenek ezek,gyenge vagy,hord otthon a nadrágot lépj a nyakára aztán majd meghúzza magát mert idővel majd kiidegel ha hagyod
7/7 anonim válasza:
Tifelétek így néz ki egy kapcsolat, 6-os?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!