Bunkó voltam ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Testvérem felajánlotta hogy este eljön értem egy buliba. Múltkor amikor későn ért véget egy buli és megkértem hogy jönnön el értem akkor morgolodott h többet nem jön el meg hogy minek csavargok ennyit. Ezért a mostani alkalommal azt mondtam hogy nem kell eljonnie, megyek taxival mert aztán meg az lesz, mint múltkor, hogy felemlegeti. És megsértődött.ma 07:47
3/5 anonim válasza:
Bunkó kétféleképpen lehetsz: AMIT és AHOGY mondod.
Az, amit mondtál, szerintem egyáltalán nem volt bunkó, valóban érthető volt a reakció részedről. Ha a stílusban sem lehetett kivetnivalót találni, akkor nem jogos a testvéred sértődése.
Lehet, hogy ő is megbánta, hogy akkor morgott, és azért sértődött most meg, mert úgy érezte, hogy te felhánytorgattad a hibáját :)
4/5 anonim válasza:
Amiért ennyi fidesz-dk szavazó is van. Ez a mentalitás, ennyit érünk mi, és még tapsolunk is, hogy mi mennyire nagy és erkölcsös nemzet vagyunk. Grat mindenkinek, hogy itt tartunk, igazán 👏👏👏👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!