Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkó voltam ebben az esetben?

Bunkó voltam ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Testvérem felajánlotta hogy este eljön értem egy buliba. Múltkor amikor későn ért véget egy buli és megkértem hogy jönnön el értem akkor morgolodott h többet nem jön el meg hogy minek csavargok ennyit. Ezért a mostani alkalommal azt mondtam hogy nem kell eljonnie, megyek taxival mert aztán meg az lesz, mint múltkor, hogy felemlegeti. És megsértődött.

ma 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Jól tetted.
ma 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Bunkó kétféleképpen lehetsz: AMIT és AHOGY mondod.

Az, amit mondtál, szerintem egyáltalán nem volt bunkó, valóban érthető volt a reakció részedről. Ha a stílusban sem lehetett kivetnivalót találni, akkor nem jogos a testvéred sértődése.

Lehet, hogy ő is megbánta, hogy akkor morgott, és azért sértődött most meg, mert úgy érezte, hogy te felhánytorgattad a hibáját :)

ma 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Amiért ennyi fidesz-dk szavazó is van. Ez a mentalitás, ennyit érünk mi, és még tapsolunk is, hogy mi mennyire nagy és erkölcsös nemzet vagyunk. Grat mindenkinek, hogy itt tartunk, igazán 👏👏👏👏
ma 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Jajj, nemide 😃eggyel feljebb 😃
ma 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!