Miért van az, hogy a cigányok mindent megtehetnek? Miért nincs téve ellenük valami végre? Ha az így megy tovább, kitaszítják a magyarokat a saját hazájukból.
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon sok kárt okoztak, iszonyatosan gyűlölöm őket. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.okt. 29. 17:56
1/13 anonim válasza:
Szerintem legalább az ország 70%-a gondolja így, de senki nem mondja ki, ezért nem tesz ellenük senki semmit. Van 1-2 magyar cigányvédő, mindenvédő ismerősöm, ha mondom nekik hogy mennyire elegem van abból, hogy atrocitások érnek miattuk, látom a szemükön, hogy én hogy merek szegénykékre ilyet mondani, megvádolni, ők is emberek, nekik JOGUK van ezt tenni meg ilyenek.. Meg hát ha tenne valaki valamit, hogy ne érjen minden 3.magyart sértegetés/lopás/verés/ölés miattuk, akkor lenne ám "cshúnyá mágyár rásszistá".
2/13 anonim válasza:
Én nem úgy veszem észre, hogy bármit megtehetnének.
3/13 anonim válasza:
Miert van fasiszta cigany miniszterelnoke az orszagnak?
4/13 anonim válasza:
Szerintem a probléma ebben az esetben a magyar igazságszolgáltatással van. Illetve nem lehet tenni ellenük semmit csak azért mert azt feltételezzük, hogy valamilyen illegális dolgot fognak tenni.
Szerintem itt nem kéne általánosítani, hidd el nem csak a roma származásúak ilyenek, hanem rengeteg magyar ember is, és ellenük sem tesznek nagyon semmit.
5/13 anonim válasza:
Mert a fidesz törzsszavazóit nem lehet bántani.
7/13 anonim válasza:
Mert a magyar meg mindenre sz@rik. 0 összetartás, segítőkészség van a magyarokban egymás iránt. Úgy van vele, hogy amíg nem konkrétan őt éri sérelem, addig a kisujját sem mozdítja. Ezért tehetik meg azt a cigányok, hogy például az utcán hangoskodnak és kötözködnek. Mert az emberek nagy része csak elmegy az ilyen mellett, vagy legfeljebb magában mérgelődik egyet. Nincs arra példa, hogy összefognának a magyarok az ilyenek ellen. Röviden azért, mert egy apatikus, besavanyodott nép a magyar és ezt hagyja.
8/13 anonim válasza:
1
Az ilyeneket egy hétre beköltöztetnék egy cigányok lakta faluba.
9/13 anonim válasza:
#8 igen, én is
Ez a pár ismerősöm úgy isteníti meg védi őket, hogy ők nem utaznak buszon,vonaton cigányokkal, nem járnak pályaudvarra, mert csak beszállnak a kocsiba meg kiszállnak a kocsiból. Közelről nem is találkoztak velük, megnézném, a fejüket ha őket bszogatnák.
10/13 anonim válasza:
Az a baj hogy a jelenlegi kormány potenciális szavazatoknak tekinti a cigányokat, ezért nem lépnek fel nyíltan. De MP is meglepően cigány kedvelő, a megsokszorozódó családijával. Nem értem én ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!