Visszakérhető-e az ajándékba adott örökség?
8/10, 9/10, 10/10! Ti szerencsétlenek, olvassátok már el értelmesen mit írtam, miről írok, miről kérdeztem! Írtam én valahol is hogy a gyerekeimtől várom el a segítséget, azt hogy ápoljanak?! Tudjátok mifelénk egy családban az a természetes ha az öregeket nem hagyják magukra akkor amikor segítségre szorulnak. Szűk látókörűek vagytok, és nem hiszem hogy környezetetekben nincs olyan gyerek aki gondoskodik a szüleiről. 9/10, te különösen kedvesen tudsz fogalmazni, de tényleg, már csak nevetek a hülyeségeden, na meg azon ahogy nevezel. Egyébként mondtam én hogy a gyerekeimnek akarnám a lakásomat elajándékozni?! Nem! Akkor nem tudom minek köszönhetem ezt a megtisztelő válaszotokat, úgy érem azt sem tudjátok miről van szó. Már rég megbántam hogy feltettem ezt a kérdést, De sajnos nem lehet törölni. /nem gondoltam hogy ennyi aberrált ember él a világban, /köztünk/ aki mindenben a rosszat látja, ahelyett hogy adna egy becsületes választ.
Na, a jó Isten áldja meg jóságotokat, a jó indulatotokat!:)
Leírtad, hogy nyilván elvárod, hogy “mint gyereked” ápoljon :D komolyan, nénje, olvasd vissza mit írtál le. Vagy vedd be a Cavintont.
A te családodban az a szokás, hogy mindent eldobnak, csakhogy mamcit ápolják? Na, ez a dinamika teszi tönkre az embereket meg a családokat.
Én ápoltam a mamámat, mert a hülye anyám bevállalta és nem akart egy szakotthont keresni, ahol rendes ellátást kapott volna. Tudod mikor foglalkozok újra ezzel. Fekvőbeteg demens volt.
Úgy látom te is kezdesz az lenni, mert eddig ajándékozni akartál, most meg letagadod. Ott áll a kérdésben. Ha nem lakást, akkor mást. De azt is visszakéred, ha valami nem klappol. Beszarás. Jó kis anyuka lehetsz, hogy ezen jár az agyad.
Itt egyedül te vagy aberrált, aki úgy akar ajándékozni, hogy cserébe majd ugráltatja a gyerekeit meg ápoltatja magát. Ez az igazi alattomos szipirtyó tempó.
Remélem a gyerekeid okosak és nem mennek bele ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!