Házból negyed részt örököltem, ki tudom fizettetni valahogy tesómmal?
A többi az övé, féltestvérek vagyunk. Ő benne él már a családjával, tehát az eladás nem valósítható meg.
Viszont így nem tudom hogyan juthatnék hozzá, van erre valami törvény, ami kötelezi, hogy idővel fizessen ki? Felhoztam már neki a témát, de folyton halogat, ignorál.
Sajnos ha nem tudtok egymás között megállapodni, akkor csak hosszas költségek pereskedés által lehet elintézni a dolgot.
"Felhoztam már neki a témát, de folyton halogat, ignorál."
Ebben az esetben felhozhatod hogy ha nem tudtok megegyezni, akkor perre viszed a dolgot.
A testvéred aki törődött veled. Te meg sajtolnád belőle a pénzt, mert azt hiszed nála van az örökséged, ami "jár". Én hosszasan ki tudom fejteni, hogy a testvéreim és a szüleink között milyen kapcsolat és múlt van. Kinek menni örökség járna, és pluszba, hogy ki milyen ember, jó-e rossz-e, tud-e bánni a pénzel, vannak-e lehetőségei, minden...
te meg "mejt ajz jár".
Szánalmas vagy. Hol a hála? Menjél oda. Beszéljétek meg, hogy hogyan gondoljátok az örökösödés témát. És egyezzetek meg valamiben. Lehet szívesen adna neked valamennyi összeget, akárhogy nézzük, ő a szerencsésebb anyagilag. De neki kell jobban stabilnak maradnia. Mondjuk 5 éven át havi 20 ezer forint. Vagy valami ilyesmi.
7: mi az, hogy azt hiszem, hogy nála van? Te részeg vagy? Törvény szerint az enyém, apukánk közös volt. Mit értetlenkedsz?
"Mondjuk 5 éven át havi 20 ezer forint"
És én nem ezt írtam? Nem értem itt az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!