Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Marketplace, jófogás- mindig...

Marketplace, jófogás- mindig be akarnak jönni a házamba?

Figyelt kérdés

Marketplacen, jófogáson hirdetgetek, és mostanában csak olyan érdeklődőket fogok ki, akik nagyon be akarnak jönni a házamba. Kb 10-ből 9 ilyen volt ebben a hónapban.

Pl. Ruha - fel akarja próbálni. Na jó legyen, vasúttal szemben lakok, megírom hogy a vasútállomáshoz kiviszem, ott felpróbálhatja. Van tükör is a mosdóban, tisztaság van (kihalt falusi vasútállomás, c mentes).

Nem jó, nálam miért nem próbálhatja fel?

Azt hogy? Hagyjam magára egy szobában amíg próbál, és ki tudja mit lop el addig? Gondolom nem akarja, hogy nézzem ahogy vetkőzik, próbál.

Nem érti, hogy nem akarok random vadidegeneket beengedni, magukra hagyni a házamban. Ha kifejtem ezt a szerintem elég egyértelmű okot, akkor én vagyok a bunkó.

Tényleg az lennék? Mások ilyen lazán beengednek akárkit, és magára hagyják próbálni?

Szerintem menjen ruhaboltba az ilyen.

Másik, többet kérdez rólam mint a termékről. A neje az én falumból származik és tudni akarja ki vagyok. Egy 2000 fős faluban mindenkit ismer, nagyon kapós asszony lehet..

Eljön a termékért, első kérdése szinte hogy bejöhetnek-e szétnézni. 20 éve Muki néni lakott itt és kíváncsiak milyen a ház.

Nem értik, hogy nem. Ne jöjjenek be. Kint van a termék nálam/teraszon, amiért elvileg jöttek.

Használt parketta? Menjünk be, muti milyen van lerakva helyette. Akvárium, halak? Muti bent mik vannak még. Van macska az ablakba, jajjj engedd be a gyereket macskázni! Meg KELL simogatnia!

Stb

Miért ilyen pofátlanok, és miért bunkóság/érthetetlen dolog az hogy nem akarom őket beengedni?

Nincs rá semmi ok, hogy bejöjjenek.

okt. 27. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőm marketplace-ezik, ő is kifog mindig ilyen fogyatékosokat.

Pl: az illető meg akarja venni, de nem akar eljönni érte, de nem jó a Foxpost, hanem a párom vigye el a város másik végébe.

Aztán: ő küld érte futárt. Hiába mondja a barátnőm, hogy nem tud futárt várni, inkább Foxpost, hát nem.

És még elég sok hasonló.

Amúgy én a helyedben úgy hirdetnék, hogy csak Foxpost küldés, előre utalással. Viszlát. A privát jellegű kérdésekre nem válaszolnék.

okt. 27. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Neked írnak legalább. Nekem érdeklődőm sincs. Mindig azt írom, hogy nem fogadok háznál senkit. Megértik.
okt. 27. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy ezerforintos használt cipőn ment a diskurálás. Jó állapotban van, de nem kell. Gondoltam feldobom egy ezresért és automatába küldöm neki. Mondanom sem kell nem, nem jó neki. Ő felakarja próbálni. Nem volt ehhez nekem türelmem. Inkább beadom a hajléktalanszállóra a cipőt. Konkrétan az időm értékesebb, mint az ezer forintos cipő, hogy ő még próbálgassa.
okt. 27. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egy monitort akartam eladni legutóbb, aminek volt egy kis képhibája, emiatt engedtem csak be az embert, hogy meg tudja nézni bekapcsolva, jó-e így is neki. De nyilván lecsekkoltam Facebookon, random suttyókat nem engedtem volna be, ez egy átlag normális magyar fiatal srác volt. Amúgy én sem engednék be senkit. De eddig csak könyvet meg tabletet adtam el ezen kívül, szerencsére egyik vevő sem debilkedett. Ruhákat nem szoktam, azok mennek adományba.
okt. 27. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha megtehetném, "berendeznék" egy puritán próbaüreget - a példa kedvéért mondjuk egy néhai fáskamrában vagy hasonlóban! Lakáshoz kuss! -Bemegy, próbál, elvinni nem tud semmit, - aztán "izsten ágya!"

Természetesen más a helyzet, ha nincs ilyen vagy ehhez hasonló lehetőséged!

okt. 27. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ruháknál szokott ilyen lenni, hogy próbálhatja e. A fürdőszobába esetleg beengedem. A múltkor egy nő jött valamiért és kérdezte, hogy megmoshatja e a fogát mert fogorvoshoz megy új helyre. Vidékről jött föl. Megengedtem mert már volt nálam egyszer pár éve. Óvszert is árultam nagyobb tételben, azt is próbálni akarták, többen is, hogy jó e a méret. Mondtam, hogy az üzletben vegyen egyet, ha jó akkor jöjjön. De ő kifizeti azt az egyet nekem csak fölpróbálhassa. Őt nem zavarja ha előttem kell. Mondtam, hogy a lépcsőházból nyílik egy helyiség ott megteheti, nem fogja senki zavarni, de az nem jó mert mi van ha rákulcsozom az ajtót. Végülis megengedtem mert már közel volt a lejárat. Nem zavartatta magát, hogy előttem kell, igaz elfordultam.
okt. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!