Marketplace, jófogás- mindig be akarnak jönni a házamba?
Marketplacen, jófogáson hirdetgetek, és mostanában csak olyan érdeklődőket fogok ki, akik nagyon be akarnak jönni a házamba. Kb 10-ből 9 ilyen volt ebben a hónapban.
Pl. Ruha - fel akarja próbálni. Na jó legyen, vasúttal szemben lakok, megírom hogy a vasútállomáshoz kiviszem, ott felpróbálhatja. Van tükör is a mosdóban, tisztaság van (kihalt falusi vasútállomás, c mentes).
Nem jó, nálam miért nem próbálhatja fel?
Azt hogy? Hagyjam magára egy szobában amíg próbál, és ki tudja mit lop el addig? Gondolom nem akarja, hogy nézzem ahogy vetkőzik, próbál.
Nem érti, hogy nem akarok random vadidegeneket beengedni, magukra hagyni a házamban. Ha kifejtem ezt a szerintem elég egyértelmű okot, akkor én vagyok a bunkó.
Tényleg az lennék? Mások ilyen lazán beengednek akárkit, és magára hagyják próbálni?
Szerintem menjen ruhaboltba az ilyen.
Másik, többet kérdez rólam mint a termékről. A neje az én falumból származik és tudni akarja ki vagyok. Egy 2000 fős faluban mindenkit ismer, nagyon kapós asszony lehet..
Eljön a termékért, első kérdése szinte hogy bejöhetnek-e szétnézni. 20 éve Muki néni lakott itt és kíváncsiak milyen a ház.
Nem értik, hogy nem. Ne jöjjenek be. Kint van a termék nálam/teraszon, amiért elvileg jöttek.
Használt parketta? Menjünk be, muti milyen van lerakva helyette. Akvárium, halak? Muti bent mik vannak még. Van macska az ablakba, jajjj engedd be a gyereket macskázni! Meg KELL simogatnia!
Stb
Miért ilyen pofátlanok, és miért bunkóság/érthetetlen dolog az hogy nem akarom őket beengedni?
Nincs rá semmi ok, hogy bejöjjenek.
Nekem a barátnőm marketplace-ezik, ő is kifog mindig ilyen fogyatékosokat.
Pl: az illető meg akarja venni, de nem akar eljönni érte, de nem jó a Foxpost, hanem a párom vigye el a város másik végébe.
Aztán: ő küld érte futárt. Hiába mondja a barátnőm, hogy nem tud futárt várni, inkább Foxpost, hát nem.
És még elég sok hasonló.
Amúgy én a helyedben úgy hirdetnék, hogy csak Foxpost küldés, előre utalással. Viszlát. A privát jellegű kérdésekre nem válaszolnék.
Ha megtehetném, "berendeznék" egy puritán próbaüreget - a példa kedvéért mondjuk egy néhai fáskamrában vagy hasonlóban! Lakáshoz kuss! -Bemegy, próbál, elvinni nem tud semmit, - aztán "izsten ágya!"
Természetesen más a helyzet, ha nincs ilyen vagy ehhez hasonló lehetőséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!