Miért jó az embereknek, hogy az adásvétel közepén köddé válnak?
Nem egy embert láttam már panaszkodni arra, hogy írtak az eladónak pl jófogáson, és ilyesmi beszélgetés zajlott le:
-jó napot, megvan még a termék?
-jó napot, igen, megvan
-szuper, mikor lehetne megnézni?
És a válasz sosem érkezett meg. Most én is hasonlóan jártam marketplacen, pedig teljességgel azon voltam, hogy megvegyem az adott terméket. Egyszerűen nem értem benne a logikát. Ha nem akarja eladni a terméket, mi az istennek árulja? Ha el akarja adni, akkor miért nem reagál azoknak, akik meg akarják venni?
Én ugyan eladtamb a termékemet sikeresen (és olcsón). De én is meglepődtem a végén..
A csaj kommunikativ volt végig. Előre utalt is. Végül megkerdezte, el tudnám e fuvarozni neki az árut. Nem kis munka volt házhoz vinni, benzin, cipekedes, stb. (nyilván ez nem volt benne az árban, csupán jófejseg volt szerintem).
A testvére volt ott, ő vette át.
És még annyit sem írt a végén, hogy köszönöm. Hát ilyenkor úgy elszomorodom. Meddig tartott volna, hogy "köszönöm"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!