Melyik a jobb a jófogás vagy a facebook marketplace?
Figyelt kérdés
Tapsztalat is jól jönne.2021. márc. 3. 21:51
2/7 anonim válasza:
A jófogás egy hulladék.
Amit a marketplace-n eladok még aznap, az a jófogáson 3 hónap után se kel el.
3/7 anonim válasza:
Mindkettőn megéri hirdetni a dolgokat. Én hirdettem már sok dolgot, általában mindkét helyre felraktam. Szerintem ha ár-érték arányban jó amit árulsz, akkor mindkét helyen elviszik. Viszont gondolom több ember látja, ha facebookra rakod föl, több ember kevesebb idő alatt, szóval lehet így az jobban megéri. De mondom, nekem mindkettővel vannak jó tapasztalataim, szóval én a helyedben mindkét helyre felraknám az eladnivaló dolgokat.
4/7 anonim válasza:
Felraktam ma párhuzamosan 3 tárgyat 3 hirdetési oldalra.
Marketplace-en 2 órán belül elkelt 2.
5/7 anonim válasza:
A marketplace-en az nagyon rossz, hogy alig használhatók szűrők. Vagy rengeteg esetben rosszul van megadva az ár, gyakoribb a hiányos információ a termékről.
6/7 anonim válasza:
Ha műszaki termék, akkor pH. Amúgy Vatera.
Másik kettőn csak elvétve akad normális.
7/7 anonim válasza:
Biztos a fb. Különben nem mennének ezerrel youtubeon a jófogásos reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!