Ki hogy birja ezt a bezartsagot, jarvanyt, maganyt? En mar nagyon rosszul. Mit tanacsoltok? Mit csinaljak a 2-3 het alatt, amig jobb lesz a helyzet?
A korlátozások ellenére nem vagy bezárva! Nem csak este lehet kimenni, vagy emberekkel találkozni!
Normál körülmények között hány emberrel szoktál találkozni a szabadidődben? Nem lehet, hogy akkor se túl sokkal?
El lehet menni futni, bicajozni, kirándulni, sétálni.. BÁRHOVÁ!
Milyen bezártság?
Menj futni, bicajozni, sétálni egy parkba, máris vagy a szabad ég alatt.
A kijárási tilalom miatt nehezebb találkozni a barátokkal, mert munka után van rá kb 1,5 óra és haza is kell menni. Viszont sajnos pont emiatt találták ki.
Viszont hétvégén ugyanúgy találkozhatsz velük. Annyi, hogy át kell menni egymáshoz, ha rossz az idő. Ha jó, akkor akár a szabadban is lehet lenni.
Akik rendszeresen jártak moziba, étterembe, színházba, vahy nem otthon edzettek, hanem eljártak, nekik elhiszem, hogy rossz.
Én most, hogy jobb idő van, valamivel jobban. De persze remélem minél hamarabb visszaáll a normál rend. Csatlakoztam egy projekthez, igyekszem tartani a kapcsolatot a barátaimmal, újraindult a tanulás (új félév), újra sportolok (jó idő van), elvagyok a családdal.
Tanulj valamit. Nyelvet, programozni, hangszert, eddz stb. Nem tudom kitalálni helyetted mert nem ismerlek. Van családod? Párod? Munkád? Hobbid? Városban élsz vagy falun? Tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!