Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az előző generációk miért...

Az előző generációk miért ennyire fiatal ellenesek és tiszteletlenek?

Figyelt kérdés

#idősebb #tiszteletlenség #Fiatal elleneség
okt. 26. 19:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

39-es 37-es

válaszoló ez a baj.

Hogy ti mindig ezt mondjátok nálatok szólás mondás ez az általánosító mondat.

Én is általánosíthatok azzal ,hogy gonosz,tudatlan,erkölcsi fogyatékos emberek vagytok

nov. 10. 12:53
 42/51 anonim ***** válasza:
Önálló életet élj, abba beletartozik a felelősségteljes munkavégzés is. Ha ne teszed meg, mert neked a hobbid kell csak, akkor ne élsz önálló életet.
nov. 10. 12:53
 43/51 anonim ***** válasza:

Erkölcsi fogyatékos? Ezt fejtsd ki szépen, miért is vagy te és a hozzád hasonlók erkölcsösebbek, mint az idősebbek. Hajrá.

Azt is, hogy az idősebbek miért tudatlanok. Csak nyugodtan. Látja mindenki, hogy úgy érzed, nálad a Szent Grál.

nov. 10. 12:55
 44/51 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező a te tanulásodat, TB-det az az előző generáció finanszírozta aktív korúként, akit te fikázol.
nov. 10. 12:56
 45/51 A kérdező kommentje:

Ennyire buta vagy?!

Vagy mi a probléma ? az hogy neked nincs lóvéd vagy szabadságod élni?!

Miért nem mész táppénzre 1hétre és akkor te is tudsz élni akkor neked is lesznek hobbijaid

Én dologozom tisztességes munkábt.

Én felelősségtejesen csinálom a melót nagy odafigyeléssel.

Csak mellette az idősebb meló társak szekálnak.Mert új vagyok fiatal vagyo ők unják az egészet,idegesek ,mert az asszony nem akar velük lefeküdni ,mert alkeszek.

nov. 10. 12:57
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

45 Nyugodtan lehet menni táppénzre úgy, hogy nem vagy beteg, ami csalás és simán kirúghatnak érte, a táppénzes összeget meg visszafizettethetik veled. Hajrá.

És megint általánosítasz. Valószínűleg azért "szekálnak", mert rosszul végzed a munkát és ez nekik jelent plusz munkát.

nov. 10. 13:00
 47/51 A kérdező kommentje:

43-as

Erkölcsi fogyatékos aki nem tartja magát v semennyire sem az erkölcsi szabályokhoz akár szándékosan,rendszeresen akár tudatlanságból(ismeret hiánya).

Melóhelyen ismerik ,de szándékosan megszegik rendszeresen.

Tudatlanság=Lelki tudás hiánya ,mint erkölcsi szabályok,nemes erények(mint empátia is egy erény ) stb stb stb

44-es

Idősebbek kezdték.Nem én.

nov. 10. 13:02
 48/51 A kérdező kommentje:

46-os

Ha be sem tanítanak akkor hogy csináljam a melót.

Tanítás helyett baszogatás jár.

Én nem megyek táppénzre csak ha muszály ,de neked szükséged lenne rá ,mert k vagy égve a munkába vagy te is beleolvadva,eggyé válva.

Ezért vagy élettelen.

nov. 10. 13:04
 49/51 anonim ***** válasza:
47%

47 Nagyon nagy zavarok vannak a fejedben.

Ez csak wikipedia, de komolyabbal nem terhelnélek:

[link]

nov. 10. 13:06
 50/51 A kérdező kommentje:

Mindegy aki megérti a mostani helyzetett az megérti aki értetlenkedni akar az meg hagy csinálja egyedűl.

Remélem te is ill bajtársaid is bele savanyodtok,keseredtek majd a melótokba és ott is fogjátok leélni az életeteket.

Szevasztok léptem.

nov. 10. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!