Az előző generációk miért ennyire fiatal ellenesek és tiszteletlenek?
39-es 37-es
válaszoló ez a baj.
Hogy ti mindig ezt mondjátok nálatok szólás mondás ez az általánosító mondat.
Én is általánosíthatok azzal ,hogy gonosz,tudatlan,erkölcsi fogyatékos emberek vagytok
Erkölcsi fogyatékos? Ezt fejtsd ki szépen, miért is vagy te és a hozzád hasonlók erkölcsösebbek, mint az idősebbek. Hajrá.
Azt is, hogy az idősebbek miért tudatlanok. Csak nyugodtan. Látja mindenki, hogy úgy érzed, nálad a Szent Grál.
Ennyire buta vagy?!
Vagy mi a probléma ? az hogy neked nincs lóvéd vagy szabadságod élni?!
Miért nem mész táppénzre 1hétre és akkor te is tudsz élni akkor neked is lesznek hobbijaid
Én dologozom tisztességes munkábt.
Én felelősségtejesen csinálom a melót nagy odafigyeléssel.
Csak mellette az idősebb meló társak szekálnak.Mert új vagyok fiatal vagyo ők unják az egészet,idegesek ,mert az asszony nem akar velük lefeküdni ,mert alkeszek.
45 Nyugodtan lehet menni táppénzre úgy, hogy nem vagy beteg, ami csalás és simán kirúghatnak érte, a táppénzes összeget meg visszafizettethetik veled. Hajrá.
És megint általánosítasz. Valószínűleg azért "szekálnak", mert rosszul végzed a munkát és ez nekik jelent plusz munkát.
43-as
Erkölcsi fogyatékos aki nem tartja magát v semennyire sem az erkölcsi szabályokhoz akár szándékosan,rendszeresen akár tudatlanságból(ismeret hiánya).
Melóhelyen ismerik ,de szándékosan megszegik rendszeresen.
Tudatlanság=Lelki tudás hiánya ,mint erkölcsi szabályok,nemes erények(mint empátia is egy erény ) stb stb stb
44-es
Idősebbek kezdték.Nem én.
46-os
Ha be sem tanítanak akkor hogy csináljam a melót.
Tanítás helyett baszogatás jár.
Én nem megyek táppénzre csak ha muszály ,de neked szükséged lenne rá ,mert k vagy égve a munkába vagy te is beleolvadva,eggyé válva.
Ezért vagy élettelen.
Mindegy aki megérti a mostani helyzetett az megérti aki értetlenkedni akar az meg hagy csinálja egyedűl.
Remélem te is ill bajtársaid is bele savanyodtok,keseredtek majd a melótokba és ott is fogjátok leélni az életeteket.
Szevasztok léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!