Nyigdíjasok mit ártottak a fiatal ellenzéki értelmiségnek? Miért ennyire tiszteletlenek és gonoszak egyesek?
Magyarország demográfiai összetétele miatt a 10000 forint erzsébet utalvánnyal megvásárolható szenilis nyugdíjasoknak sikerült a fiatalok számára lassan élhetetlen országot összehozni. Ez az ő felelősségük.
Te fideszes van, te pozitívan értékeled a kormány intézkedéseit.
Én dogozni szeretnék és a munkámért tisztességes európai bért szeretnék kapni.
Vállalkozóként nem politikai kapcsolatokra és borítékban átadott nyomatékosító összegekre akarom alapozni a projektjeimet.
Nem a kormány által adott támogatásokra várva akarom megtervezni az életem és a családom.
Biztos kiszámítható jövőt, jogbiztonságot szeretnék magamnak és gyermekeimnek.
Jelen helyzetben ezt csak Hegyeshalomtól nyugatra látom megvalósíthatónak.
És 2010 óta még nem mentél el?
Mert akkor még fiatalkorú voltam.
Ne aggódj amint vége csitul a covid menni fogok.
Csak azt nem értem miért jó az a kormánynak ha elüldöz egy csomó fiatalt. Remélem a fideszes fiatalok helettük is helyt fognak állni.
Az ukrán és az indiai vendégmunkásokkal együtt.
Én az életem első 18 évében voltam fiatal és gyermekkorú nem csak 10 évig. Ja csecsemő is voltam mielőtt ebbe kötnél bele.
Nem érdekel mi volt 2010 előtt, 1945 előtt a tatárjárás előtt.
Ma azt látom amit leírtam. Ha a fidesz marad hatalmon akkor nem látok esélyt a változásra.
Ha Gyurcsányék kerülnének hatalomra akkor sem lenne változás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!