Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyigdíjasok mit ártottak a...

Nyigdíjasok mit ártottak a fiatal ellenzéki értelmiségnek? Miért ennyire tiszteletlenek és gonoszak egyesek?

Figyelt kérdés
Én is fiatal vagyok Fideszes. Többi ismerősöm is Fideszes de nem annyira érdekli őket a politika hogy komolyabban foglalkozanak vele. Csak mert Fideszesek. Ami egy nagy általánosítás mert a nagypapám például DK-s. Sosem tudtam elviselni azt a tiszteletlenséget, amelyet egyesek a nagyszüleik és szüleik felé tanusítanak. Talán későbbi önmaguk ellen is... Mert a gyökereink nélkül nem lenne országunk sem mivel az országok nem épülnek maguktól fel. Az ő legjobb haverja még nem a Google volt ahol állandóan egymást szapulják hanem pista és sári. Nagyon sok mindenben példát lehetne venni az idősebb generációról.

2020. aug. 16. 23:25
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Kimaradt egy mondat a második mondat után. Ami az lett volna hogy a politikában aktív értelmiségi fiatalok viszont folyamatosan elitelik az idősebbeket.
2020. aug. 16. 23:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak mert Fidesz szavazók.
2020. aug. 16. 23:30
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Ott a gond, hogy egybemosod a politikát és azt, hogy valaki tisztelettudó vagy sem... Ugyanis ez utóbbi nevelés kérdése, nem a politikáé.
2020. aug. 16. 23:50
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Magyarország demográfiai összetétele miatt a 10000 forint erzsébet utalvánnyal megvásárolható szenilis nyugdíjasoknak sikerült a fiatalok számára lassan élhetetlen országot összehozni. Ez az ő felelősségük.

Te fideszes van, te pozitívan értékeled a kormány intézkedéseit.

Én dogozni szeretnék és a munkámért tisztességes európai bért szeretnék kapni.

Vállalkozóként nem politikai kapcsolatokra és borítékban átadott nyomatékosító összegekre akarom alapozni a projektjeimet.

Nem a kormány által adott támogatásokra várva akarom megtervezni az életem és a családom.

Biztos kiszámítható jövőt, jogbiztonságot szeretnék magamnak és gyermekeimnek.

Jelen helyzetben ezt csak Hegyeshalomtól nyugatra látom megvalósíthatónak.

2020. aug. 17. 00:14
 5/18 anonim ***** válasza:
22%

És 2010 óta még nem mentél el?

2020. aug. 17. 00:24
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Ismerősöm ellenzéki pártnak pultozik. Nem csinál semmit, ácsorog egy helyben és rendszeresen odamennek hozzá uvoltozni, hazaarulozni, leköpdösni öregek
2020. aug. 17. 00:27
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Mert akkor még fiatalkorú voltam.

Ne aggódj amint vége csitul a covid menni fogok.

Csak azt nem értem miért jó az a kormánynak ha elüldöz egy csomó fiatalt. Remélem a fideszes fiatalok helettük is helyt fognak állni.

Az ukrán és az indiai vendégmunkásokkal együtt.

2020. aug. 17. 00:36
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
#7 10 éven keresztül fiatalkorú voltál? Akkor túl sok fogalmad nem lehet a 2010 előtti, mostani ellenzéki csürhéről, akik ma is a Fidesz alternatívái.
2020. aug. 17. 00:44
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Az ellenzéki fiatal "értelmiség" mindenkiben ellenséget (nem ellenfelet) lát, aki nem akar a Gyurcsány-féle összellenzékhez tartozni. Lehet az nyugdíjas, vagy lehetsz akár te is.
2020. aug. 17. 00:50
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Én az életem első 18 évében voltam fiatal és gyermekkorú nem csak 10 évig. Ja csecsemő is voltam mielőtt ebbe kötnél bele.

Nem érdekel mi volt 2010 előtt, 1945 előtt a tatárjárás előtt.

Ma azt látom amit leírtam. Ha a fidesz marad hatalmon akkor nem látok esélyt a változásra.

Ha Gyurcsányék kerülnének hatalomra akkor sem lenne változás.

2020. aug. 17. 00:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!