Mit lehet tenni, ha engem kiakaszt a mai fiatal csajok tiszteletlensége a fiúk iránt és én emiatt a legtöbb lánnyal összeveszek és aztán nem jutok velük semmire sem?
Nem jössz be nekik, csak ezt nem merik a szemedbe mondani, és így érzékeltetik.
Ha bejössz nekik és akkor is bunkók, akkor pedig kár lenne egy tapló lánnyal összejönni, aztán az is lehet, hogy te reagálod túl, mi van, ha elfelejtenek köszönni, és nem hivatalos levélformában írnak vissza? :D
Az ilyen lányokat veszed észre szerintem. A számodra szép, általában bunkó, tehát az általánosításod a szép lányokra az, hogy bunkók. Pedig van 8 pontos külsővel rendelkező leány, aki odabenn 15 pontos (utálom a pontozgatást különben, de így jobban érzékeltetem a mondanivalóm XD), csak te azokat már "emberszámba se veszed"... (én is ilyen voltam, de 22 évesen picit más az elvárásom, mint csak a szépség... :) )
jah és szép, és okos lányok! Mosolyogjatok sokat, mert az jól áll nektek, és nekem meg tetszik! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!