Ennyire gáz a helyzet a Férfi/nő aránnyal a fiatalok körében?
Egyre többet olvasni itt is, hogy rengeteg a magányos srác, és egyszerűen alig van magányos lány.
Most nemfeltétlen csak az igényekről beszélek, sokkal inkább a számokról.
Magam is tapasztalom, hogy strandokon nagyon kevés az ilyen 15-30 közötti nő. Akik vannak meg pasikkal vannak. Míg ha megfordítjuk 15-30 év közötti férfi rengeteg mászkál általában "falkában" XD ugy hogy mind szingli, és csajokat keresnének...De szórakozóhelyeken is ez a helyzet.
Hatalmas férfitöbblet van...
Miért van ez!?
Nekem az a tapasztalatom, 2-3 lány mászkál 1 pasival.
Miután eldönthetetlen, hogy kik, kinek a kije és megveretni sem akarom magam, leteszek az udvarlási szándékomról.
hát nemtudom....erre felénk más a helyzet...
azt tudom hogy 60 év felet magasan nőtöbblet van, viszont fiatalabb korosztályokban több a férfi.
Azt tudom leírni, amit a saját környezetemben tapasztalok, így a habzó szájú neáltalánosíccsá'-féle kommenteknek ezennel elejét veszem, mert ez nem az.
Szóval ahogy én látom, sokkal több a magányos lány, mint fiú - viszont a lányok jobban elvannak magukban, a srácoknak viszont egyre inkább szokásukká válik hisztizni, ha egy darabig egyedül maradnak. Ezért tűnhet úgy, hogy többen vannak.
2# kihalnak a férfiak??? xD
Pont egy ilyen könyvet olvasok, lehet hogy nem csak én?:)
A probléma ott van, hogy a pasik jobban mennek a külsőre, emiatt a szép lánykákat elkapkodják és a többi lánynak elmegy a kedve az egésztől..
Persze több a nő ez így is van! De az a nagy eltérés 50 felettieknél van....
De ezzel ellentétben sokan bújócskát játszanak otthon ülnek és várják a csodát h mikor talál rájuk a fehér herceg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!