Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem így magam?

Miért érzem így magam?

Figyelt kérdés

19 vagyok, egyetemista, de úgy érzem igazán fiatal csak gimiben lehettem. Azóta nem találom a helyem. Vannak barátaim, sokat vagyok velük. Barátnőm még mindig nem volt (volt egy 2 hetes, de azt nem számolnám ide). Egyszóval gyereknek érzem magam a felnőttek világában, és baromi sz@r érzés.

Úgy érzem magam mintha 40 éves lennék.

Volt már nektek hasonló?

Ha nem áll össze a problémám szívesen kifejtem bővebben.

#érzés #Párkapcsolat2
okt. 25. 02:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En 40 evesen erzem 20 evesnek magam, persze azert nem ismerkedek 20 eves lanyokkal, se senkivel, de nincs kedvem gyereket vallalni, inkabb egesz nap videojatekozok
okt. 25. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy gyereknek érzed magad a felnőttek világában.

32 évesen is így érzem magam, sokszor várnám a felnőtt segítséget, de rájövök, hogy én vagyok a felnőtt nekem kell megoldani.

Viszont jobban érzem magam, mint a 20-as éveimben. Nagyon sok mindent elértem, amiről álmodni se mertem, hogy sikerülni fog.

Idővel valószínűleg neked is változni fog.

okt. 25. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezded érezni a felelősségvállalás érzését, hogy már nem vagy gyerek
okt. 25. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetemen teljesen normális ez az érzés, mivel sokféle, különböző emberrel kerülsz össze, és akarva-akaratlanul is hozzájuk hasonlítja magát az ember. Legalábbis eleinte. Nagy lépés ez a gimi után, és kell egy kis idő, míg átállsz az egyetem világára. Szóval, ne legyél túl kemény magaddal.
okt. 27. 12:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Már 2.éves vagyok, viszont szakot váltottam
okt. 27. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
40 éves gyereknek érzed magad? Furcsa.
nov. 5. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!