Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2 honapos tanyfolyamra fogok...

2 honapos tanyfolyamra fogok menni de rettegek mert egyet mar otthagytan. Hogyan valtoztassak a gondolkodasomon ha butanak erzem magam lexikalisan?

Figyelt kérdés

Most vagy 25 eves. Nyolc altalanosom van.

Nagyon butanak erzem magam lexikalisan es ez nagyon elveszi az onbizalmam.

Par eve mar jartam egy tanfolyamra lattam hogy mindenki erti mit kell csinalni csak en nem , es eljottem..nem folytattam annyira szegyelltem magam es lelkileg is megviselt ez es meg is fog ha nem szerzek valami vegzettseget.

Most van egy 2 honapos, ami utan kapnek is vele munkat de nem merek menni..felek hogy ugyanaz lesz hogy csinalni kellesz valamit es csak en nem fogom tudni.

Pedig csak 2 honap. Nem tudom hogyan valtoztassak a gondolkodasomon. En ott stresszeltem mindig, a tobbiek meg nyugodtan ultek mert biztosak voltak magukban pedig ok sem voltak okosabbak mint en. Volt egy lany aki 17 eves volt gyereke volt, par honappal elotte vegezte el az altalanost mert 13 evesen terhes lett es még o se stresszelt pedig o tenyleg buta volt.

Lehet nem is vagyok buta, csak a stressz miatt nem porog az agyam es amiatt van minden.

Nem tudom mit tegyek.

szept. 14. 11:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon stresszeles tipus vagyok ha ilyen iskolai dolgokrol van szo. Remegek stb.
szept. 14. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A cél lebegjen a szemed előtt, hogy miért csinálod. A 2 hónap nagyon rövid. Határozd el, és itt is ígérd meg a nyilvánosságnak, hogy végig fogod járni. Egyáltalán nem vagy hülye. Ha valamit nem értesz, azt meg lehet kérdezni akár a tanártól, akár a csoporttársaktól, senki nem fog hülyének nézni, örülnek, hogy segíthetnek. De az kizárt, hogy lesz olyan, amit mindenki ért, te meg nem. Ha elvégzed, majd büszke leszel magadra, aztán jöhet a többi tanulás is. Minden képzéssel egyre nagyobb rutinra teszel szert.
szept. 14. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Valahol el kell kezdeni, szerintem vedd be a lesz*romtablettát, és csináld végig, ha tudod, ne add fel és kész.

Simán lehet, hogy a többiek sem tudták, hogy mit kell csinálni, csak annyira buták voltak, hogy ész nélkül csináltak valami jónak gondolt hülyeséget (én legalábbis azt tapasztaltam, hogy ahhoz is kell némi intelligencia, hogy belássa, hogy valamit nem tud).

Milyen tanfolyamról van szó amúgy?

Hátha valakinek van itt tapasztalata, hogy mivel tudnál kicsit felkészülni rá, és akkor hátha nem stresszelnél rá előre, ha tudnád, mire számíts.

Sok sikert!

szept. 14. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
merj kérdezni segítséget kérni nem szégyen.
szept. 14. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ez segít, az egyetemeken is vannak sík hülye arcok, csak nagy egóval.

Néha kicsit el kell játszani az önbizalmat, amíg a valós kialakul.

szept. 16. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!