Miért nem találok sehol egy olyan közösséget ahol jól érzem magam?Mi a baj velem? Szeretek utazni.Sokszor mentem utazási irodával ide oda utazni.Minden irodának megvan a kialakult társasága de ott sem tudtam társaságot találni.
Figyelt kérdés
Sokszor próbálok ismerkedni de nem kíváncsi rám senkiaug. 25. 14:50
1/3 anonim válasza:
Ez a kérdés mindíg mélyebb mint amilyen egyszerűen vel van téve. Lehetséges, hogy szimplán nem vagy olyan személyiség aki az ismerkedés terén erős. Nekem is időbe tellett még ezt beláttam magamon, mivel a családban mindenki ennek az ellentetje.
2/3 anonim válasza:
Ez tényleg egy olyan dolog, amit nehéz így, látatlanban megmondani, mert a probléma mélyebben lehet, mint azt elsőre gondolnánk. Vagy az is lehet, hogy külső ok okozza (nem egy ember külső tulajdonságaira gondolok). Az is lehet, hogy nem tudsz jól kapcsolódni másokkal, nem tudsz kapcsolatot kialakítani, majd azt fenn is tartani, de az sem kizárt, hogy az adott iroda kialakult társasága egy olyan zárt csoport, aminek tagjai ezer éve ismerik egymást, és nem szeretnek újakat befogadni (ha az iroda-példát vesszük).
Lehet, hogy szokatlan a kommunikációdban valami, vagy a stílusod, vagy azok a dolgok, amik téged érdekelnek. Szóval nagyon sokféle dolog lehet a háttérben, pedig csak párat említettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!