Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történt a...

Szerintetek mi történt a Huszti ikrekkel?

Figyelt kérdés
Ha valaki indokolni szeretné a választását, esetleg konkrét teóriája is van, az írja meg válaszban!

febr. 3. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Baleset
Gyilkosság
Öngyilkosság
20 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Én úgy tudom, kifogták a holttestüket a folyóból.

Oda pedig éjjel önként mentek, tehát gyilkosság kizárva. Skócia egyébként sem olyan hely. Vagy baleset, vagy öngyilkosság.

febr. 3. 00:34
 2/22 anonim válasza:
91%

Öngyilkosok lettek én úgy gondolom.Miértekre csak kereshetjük a választ,de pontosan ezt csak ők tudták.Előző nap is jártak ott,terepszemlét tartottak.

Könnyen elképzelhető,hogy a hideg vízben feléledt valamelyikükben az életösztön,azért hallották a segélykiáltásokat,de már késő volt.Nehéz azt elképzelni,hogy mindketten ugyan úgy leakartak mondani az életükről,inkább egymásra hatottak.

febr. 3. 05:27
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Csak egy felvetés.. Mondjuk nem lehet, hogy az egyikük rosszul lett, pl pánik vagy szédülés stb. és beleesett a vízbe, a másik meg ki akarta menteni, ezért utánaugrott?

Nem mondom, hogy ez biztos így volt, de ez is egy eshetőség, de a rosszullétet nem látom az opciók között.

febr. 3. 07:34
 4/22 A kérdező kommentje:

3!

A rosszullét szerintem a "Baleset" kategória (kizárásos alapon).

A többiekkel amúgy egyetértek, egyelőre szerintem is az öngyilkosság a legvalószínűbb, de azért vannak érdekességek (pl. furcsa, hogy nem találtak búcsúlevelet, de annak égető szükségét érezték, hogy az albérletet felmondják a haláluk előtt...)

febr. 3. 07:46
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Öngyilkosság miatt felmondani egy albérletet teljesen értelmetlen lenne, ennyi erővel a létező összes szerződést, meg minden hozzátartozót lehetett volna értesíteni.

Bár ha arra alapoztak, hogy eltüntetik magukat végleg, akkor érthető, hogy nem akartak kibabrálni a tulajdonossal.

De a folyó sekély partján vízbe fojtani önmagunkat?

Vagy előtte megmérgezték magukat, vagy valamilyen bódító szer, és úgy?

De mi lehetett erre az indíték?

Zsarolás, pénz, becsületsértés, talán betegség?

Baj az, hogy zárkózottak voltak, és nem nagyon beszéltek senkivel.

Ha ennyire szívükön viselték az albérlet tulajdonosának a lelkivilágát, miért nem foglalkoztak a Skót rendőrökkel, rokonaikkal, meg a két ország komplett lakosságával?

Nem kis munkát adtak jópár embernek.

febr. 3. 08:54
 6/22 Kései Sirató ***** válasza:
73%

Gyilkosságra gondolok, nem nagyon hiszem, hogy baleset, vagy öngyilkosság lenne.

Hogy miért?

Mert rengeteg gyilkossági, nyomozási témával kapcsolatos dokumentumfilmet néztem meg és ezek alapján sajnos van ilyen.

febr. 3. 11:03
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Hogy haltak meg? Tudja valaki? Ez lenne a legfontosabb.
febr. 3. 13:50
 8/22 anonim ***** válasza:
13%
A foberlo nyirta ki oket
febr. 3. 14:11
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nagyon rejtélyes. Egyik magyarázat sem stimmel.

Öngyilkosság: miért mondanák le az albérletet. És az is furcsa, hogy ketten egyszerre pont meg akarjanak halni és egyikük se kérjen előtte semmi segítséget. Semmi nyoma ne legyen ennek beszélgetésekben másokkal vagy pszichológushoz járás vagy valami.

Baleset: furcsa, hogy mind a ketten egyszerre. És hogy nem próbál segítséget kérni másoktól. De lehet pánikban utána ugrott.

Gyilkosság: hát elég furcsa lenne. Valaki belöki mindkettőjüket egyszerre? Itt a minimum, hogy ennek látszania kellene a holttesteken, mert egyszerűen nem tudja mindkettőjüket meglepni, szóval lenne ellenállás nyoma.

Ha nem találnak dulakodás nyomot a testeken, akkor szerintem valami nagyon furcsa baleset még a legesélyesebb, de ez is valami nagyon kis valószínűségű valami.

febr. 3. 14:29
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy meghackelték a tudatukat és úgy nyírták ki őket.

Most már képesek erre.

febr. 3. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!