Biztosan többet tudtak meg a nyomozásból, hiszen digitális nyomozás is volt 3 évre visszamenőleg és a lakhelyüket is felkutatták. De a család ilyenkor kérheti hogy mit adjanak ki, és mit ne. Szerintem nagyon kevés infót adtak ki, ezért zavaros nekünk. Az apa nyilatkozatai is furák, nagyon tagadják az öngyilkosság lehetőségét. Itthon van amúgy is egy afféle szégyene is a megbélyegzés miatt, a család ilyenkor inkább minden infót visszafojt, pedig sejthető hogy nem voltak ideálisak a családi körülmények.
Én meglepődnék ha bármilyen új hír jönne még az ügyről.
febr. 3. 15:07
12/22 anonim válasza:
Valamit nem értek: elvben egymás kezét fogva tűntek el, viszont a 2 lányt egymás utáni napon találták meg. Ez a 2 dolog összeférhető? Honnan tudható, hogy kézen fogták egymást?
(netes felületen írták, onnan az info)
febr. 3. 15:11
13/22 anonim válasza:
Valami földönkívüli technológia, de ez már a konteó-részleg. :)
febr. 3. 15:12
14/22 anonim válasza:
12! A térfigyelő kamerák felvételeiből amikor mentek az utcán.Magáról a tragédiáról nincs felvétel.A vízben nem egyformán sodródtak el a testek,ez érthető.
febr. 3. 16:06
15/22 anonim válasza:
#12 clickbait
febr. 3. 19:26
16/22 anonim válasza:
Szerintem is öngyilkosság lehetett. Ez a legvalószínűbb. Ketten együtt követtek el társas öngyilkosságot. Hogy mi állhat a háttérben? Bántalmazás. Depresszió. Szerintem a családi életük sem lehetett boldog, békés, tuti ott is volt valami törés.
febr. 3. 19:50
17/22 anonim válasza:
Találtak holttesteket a folyóban, nem? Szerinteb bevettek egy marék altatót, vagy más bódítószert, mondjuk alkoholt, és beugrottak ketten a vízbe. Már a hideg miatt is megfagyhattak. Azért a fulladás nagyon nem kellemes halál, nagyon, nagyon nem kellemes. Szerintem valamivel előtte kiüthették magukat, és úgy ugrottak a vízbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!