Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Párkapcsolat nélkül is lehet...

Párkapcsolat nélkül is lehet kiteljesedett életet élni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, 27 éves és sajnos nincs szerencsém a szerelemben. Nem vagyok se csúnya se elhízott, életvidám vagyok és mégis olyan nehéz partnert találni

ma 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem. Nekem kell egy társ. De mivel mindenki más, biztos akadnak olyan emberek is, akik tudnak teljes életet élni párkapcsolat nélkül is. Én nem tudnék. Hogy te tudsz e, azt meg csak te tudhatod.
ma 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha vágyik rá az ember akkor nem biztos. De amúgy miért nincs szerencséd? Nem tudod az okát?
ma 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
De mi az oka? Te milyen férfit keresel Nem lehet, hogy neked vannak irreleváns elvárásaid?
ma 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg nagyon válogatós vagy. Amúgy a válaszom az, hogy lehet, de nem neked, különben nem írtad volna ki ezt a kérdést.
ma 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Abszolút lehet, de komoly kihívás. Nem azért, mert a párkapcsolat annyira esszenciális a boldogsághoz, hanem mert a társadalom nem így működik. Ha minden barátod párkapcsolatban él, te meg nem, akkor az igényeiddel kisebbségbe kerülsz és árral szemben evezve kell alkalmazkodnod állandóan.

Kicsit arra emlékeztet, mint gluténérzékenynek lenni. Nem vagy beteg, nem vagy rokkant, nem vagy speciális, mindössze egy fehérjét nem bírsz elfogyasztani. Ennek ellenére mindenhol arra kényszerülsz, hogy saját workflow-kat építs ki és alkalmazkodj, mert az emberek 90%-a búza alapú étrenden van, és mindenki őket szolgálja ki.

ma 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ember függő ahogy mások is írták,kinek milyen a személyisége, mindent az dönt el.Vannak akik tök egyedül tudnak kiteljesedni és leköti őket a munka,család vagy többféle hobbi és boldogan élnek esetleg valami házi kedvenccel.Másoknak van tartós kapcsolata viszont gyerek nincs mert nem szeretnének,holott sokaknak az is kell a boldogsághoz.Tapasztalatom szerint a férfiakra jellemzőbb ez a nekem teljesen jó egyedül élni és alkalmi kapcsolatos történet mint a nőkre mert a nőknek biztonság kell. Én nem tudnám leélni az életem egyedül pont emiatt.
ma 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljes élet része a kapcsolat is
ma 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
úgy gondolom nem,nem azért születtünk meg,hogy magányosan egyedül tengődjünk az életben,ha nincs kitől kapni meg nincs kinek adni szeretetet akkor nem sok értelme volt élni sem tapasztalni(jó és rossz értelemben).Mentálisan meg a szociális kapcsolatokban is hosszú távon az egyedüllét szerintem kárt okoz.
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!