Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira utálok korán kelni,...

Annyira utálok korán kelni, kb a halálomon vagyok ilyenkor. Ki hogyan teszi elviselhetőbbé?

Figyelt kérdés

7-re járok dolgozni, 5:45-kor kelek. Kerékpárral járok.

Jó a munkahely, ezért egy darabig biztosan itt maradok, hosszabb, több éves távon talán váltok valami jobbra, ami többet is fizet, és talán nem kell ilyen korán kelni.

Addig is hogy bírkózzak meg ezzel a korai keléssel?

febr. 3. 07:19
1 2 3
 1/29 KataCoach ***** válasza:
45%
Mikor fekszel?
febr. 3. 07:29
 2/29 anonim ***** válasza:
63%
5:45 az neked korán van? Feküdj le korábban. Az 5:45 nincs korán egyébként. Apukám 4.10-kor ébred minden 4. nap, mikor munkába megy (24-es műszakban dolgozik). Na, ez korán van. Ezt csinálja évtizedek óta, idén megy nyugdíjba.
febr. 3. 07:42
 3/29 anonim ***** válasza:
melegfront van, ilyenkor nehezebb az élet. A múlt hét tök jó volt, 3 napig hidegfront volt.
febr. 3. 07:53
 4/29 A kérdező kommentje:

#1, kb 9-kor fekszek.

#2, mivel apukád évtizedek óta így el, nyilván hozzászokott már. Én ennyi idő után sem szokám meg amúgy. Sosem szerettem korán kelni. Számomra az kényelmes ha legalább 8ig alhatok, függetlenül attól hogy mikor fekszem le.

febr. 3. 08:05
 5/29 KataCoach ***** válasza:
76%
Nincs vitaminhiányod? Mert közel 9 órás alvással egy fiatal szervezetnél ez nem éppen normális.
febr. 3. 08:28
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírod akkor hagyd ott és keress olyan munkát ahol később kell kelni. Vmit vmiért.
febr. 3. 08:30
 7/29 anonim ***** válasza:
55%

Képzeld, nem, nem szokott hozzá. Ehhez nem lehet hozzászokni, hogy 4.10-kor kelsz fel.

febr. 3. 08:33
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Először tényleg csinaltass egy verkepet, mert mennyiségre eleget alszol, elvileg nem kéne gondot okoznia a korai kelesnek. Én csak 15 perccel kelek később, mint te, de éjfél előtt nem szoktam lefeküdni, mégsem gond a felkelés.

Viszont ha nem hiánybetegseg áll a háttérben, akkor lehet, hogy neked tényleg a felkelés időpontja a gond, és mindegy, milyen korán fekszel le. Esténként aktívabb vagy? Jobban bírod, ha később fekszel, később kelsz? Mert ha igen, neked inkább olyan munkahely lenne jó, ahol később kell kezdeni, vagy eleve délután dolgozol többet.

febr. 3. 08:34
 9/29 anonim ***** válasza:
Sehogy. Kínszenvedés minden munkanap. 10 éve próbálok átállni a korai kelésre, de egy kicsit se lett könnyebb.
febr. 3. 09:46
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a szombat és a vasárnap reggelt szerettem világéletemben!
febr. 3. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!