Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira utálok korán kelni,...

Annyira utálok korán kelni, kb a halálomon vagyok ilyenkor. Ki hogyan teszi elviselhetőbbé?

Figyelt kérdés

7-re járok dolgozni, 5:45-kor kelek. Kerékpárral járok.

Jó a munkahely, ezért egy darabig biztosan itt maradok, hosszabb, több éves távon talán váltok valami jobbra, ami többet is fizet, és talán nem kell ilyen korán kelni.

Addig is hogy bírkózzak meg ezzel a korai keléssel?

febr. 3. 07:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem “sírt a szám”, hanem válaszoltam egy kérdésre 🙂

Éjszakást nagyon szerettem, nyugis volt, nem volt bent senki rajtunk és a raktárosokon kívül.

febr. 4. 10:23
 22/29 anonim ***** válasza:

Így van, az éjszakás meg attól jó hogy nyugis, senki se b@szogat! Már ahol!

Azért nem vállalnám, mert szétcseszi a bioritmusomat.

febr. 4. 13:26
 23/29 anonim ***** válasza:

Ejszaksba enis hulla voltam

Nappal alig birtam aludni

Nagyon gyorsan elaludtam, aztan felebredtem 10 ora fele, utana delutan 4-ig semmi alvas, este 9-kor amikor meg indulni kellett meloba akkor viszont tudtam volna aludni

Szoval soha tobbet ejszakazas

febr. 4. 14:06
 24/29 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy nem tudok éjszaka dolgozni, pedig bagoly-típus vagyok.

Inkább a hobbim ami érdekel éjszaka.

febr. 4. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem az éjszakázással volt a bajom mert volt munka bar hajnal 4 fele ha megalltam egy kis idore majdnem bealudtam

Nappali alvás a gáz

febr. 4. 17:30
 26/29 anonim válasza:
5-fél6 között kelek. Igazából korán kell lefeküdni az a titka, este 9-fél 10 között lámpaoltás van. Így megvan a kb. 7 óra alvás, ami nekem elég.
febr. 4. 18:35
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

21-es, nem, te elkezdtél kötekedni, miközben sem a 13, sem a 14-es válasz marhára nem neked véleményeznivaló, hanem a kérdezőnek szól.

És de, lenyomtad a rinyaposztot. Ha neked csakis ez a munka kell, mert a fene nagy diplomáddal más nem jó (azért a tini szintű szmájlizgatásod nem épp egy tanult ember írásképét idézi), akkor mégis mit szeretnél? Tudhattad előre, hogy a kultúrintézmények nem délutános meg éjszakai műszakra vannak berendezkedve többnyire.

Ha nem tetszik a korán kelés és nem is bírja valaki, akkor mégis mit szeretne azon kívül, hogy keres olyan munkakört, ahol vállalhat állandó délutánt vagy éjszakát?

febr. 4. 19:11
 28/29 anonim ***** válasza:
Járj 9-re akkor elég 7-kor kelned
febr. 4. 19:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom értelmezni a támadó hangnemet. Jesszusom, csak írtam egy (pár) kommentet egy netes fórumon, nem kell felkapni a vizet. 😅

febr. 5. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!