Holnappal vége a pokolnak, újabb munkahétnek vége, jön majd a hétvége. Ti is várjátok, hogy jöjjön végre 2 olyan nap, amikor nem kell piával indítani és zárni a napot, hogy elviselhető legyen a munkásélet?
Ki mondta hogy az élet habos torta?
Miért hitted el neki?
A munkáséletre fogod hogy iszol.
Aztán az ivásra fogod hogy rossz az élet.
Végülis van benne logika...
De mégsincs értelme.
4 Tudod kedves 4-eske, létezik olyan dolog a világon hogy léc.
Hova rakod a lécet?
Tudod nem mindenki ugyanoda rakja!
Van aki papucsba küldi a gyereket az iskolába, van aki pedig otthon fizeti a magántanárt, közbe a medencéből intézi a vállalkozást.
Mások menekülnek mert lebombázták a házukat, kedves négyeske, mi meg sírjunk együtt hogy alkeszok vagyunk mert nem tetszik a munkánk.
Így jó lesz, kedves négyeske?
Mindenki saját életének a kovácsa. Lehet változtatni is. Ha a kérdező lusta változtatni, és megelégszik a szarral, azaz ő döntése, ő felelőssége. Ott lehet hagyni egy rossz munkahelyet, lehet átképni magunkat...stb..de nem ez a jellemző a magyarok többségére, hanem az, hogy panaszkodik, mint a kérdező.
Én szeretem a munkám, meg is dolgoztam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!