Hogy látod: minek születtél - és mi lett belőled?
Valakinek születtem, de egy másik valaki lettem.
Nem, én sem tudok többet.
Azért születtem, mert anno két éretlen felnőttkorú szexelt, hogy gyereke is legyen, a többi sok egyéb szarsága mellé.
Az lett belőlem, amiről azt gondolom, hogy ez az én életutam. (Idősebb koromban már jobban hallgattam a megérzéseimre és ez mutatta a helyes irányt, annak ellenére is, hogy a sok "jóakaróm" - az akarnokok - mindent elkövettek, elkövetnek azért, hogy ne a helyemen legyek és hogy ne az én utam járhassam.)
A "minek" kérdésre nem igazán tudok válaszolni, vagyis, csak annyit, hogy tervezett gyerek voltam, bár elég sokára jöttem össze.
A "mi lett belőlem" pedig még folyamatban van. Egyelőre annyit ki tudok jelenteni, hogy úgy néz ki, sikerül(t) megtörnöm a generációkon átívelő szorongást a családban, illetve a megfelelési kényszert is. Nagyon sok munkám, energiám van benne, és bár még messze a vége, büszke vagyok arra is, amit eddig elértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!