Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy látod: minek születtél -...

Hogy látod: minek születtél - és mi lett belőled?

Figyelt kérdés
És min múlott, hogy úgy alakult, ahogy?

okt. 22. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Valakinek születtem, de egy másik valaki lettem.

Nem, én sem tudok többet.

okt. 23. 02:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyikre se tudok válaszolni. Olyan semmi.
okt. 23. 05:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért születtem, mert anno két éretlen felnőttkorú szexelt, hogy gyereke is legyen, a többi sok egyéb szarsága mellé.

Az lett belőlem, amiről azt gondolom, hogy ez az én életutam. (Idősebb koromban már jobban hallgattam a megérzéseimre és ez mutatta a helyes irányt, annak ellenére is, hogy a sok "jóakaróm" - az akarnokok - mindent elkövettek, elkövetnek azért, hogy ne a helyemen legyek és hogy ne az én utam járhassam.)

okt. 23. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért születtem, mert kilyukadt egy gumi. Ha innen nézem, elég sokra vittem. Szóval köszi, kérdező, ez az új szempont, nekem sok örömet adott.
okt. 23. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedélyes szerelemből születtem. Gyerekkoromban azt mondták rólam, azért születtem, hogy örömet okozzak másoknak. Tulajdonképpen adtak nekem egy használati útmutatót magamnak.
okt. 23. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A "minek" kérdésre nem igazán tudok válaszolni, vagyis, csak annyit, hogy tervezett gyerek voltam, bár elég sokára jöttem össze.

A "mi lett belőlem" pedig még folyamatban van. Egyelőre annyit ki tudok jelenteni, hogy úgy néz ki, sikerül(t) megtörnöm a generációkon átívelő szorongást a családban, illetve a megfelelési kényszert is. Nagyon sok munkám, energiám van benne, és bár még messze a vége, büszke vagyok arra is, amit eddig elértem.

okt. 24. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!