Az öregedő, nagypofájú emberek, akik szerint a mai fiatalok lusták és bu.zik, miért nem adták át azt a hatalmas tudást a gyerekeiknek, amivel (szerintük) rendelkeznek?
Magyarán azt mondjátok, hogy nyugaton egy minimálbéres ugyanolyan szinten él, mint Magyarországon, ami hazugság.
Én pont azt látom, hogy az idősebb generációban több az életképtelen férfi, akinek a felesége inkább az édesanya szerepet tölti be.
Akinek nincs barátnője az magának old meg mindent, háztartási dolgok, ügyintézés.
24es, nem, azt mondtam hogy normális végzettség nélkül, munkásszállóra, összeszerelői munkára menni, az nem egy nagy dicsőség...
Sokan azt hiszitek hogy ahh külföld, kitalálod a kis OKJ-ddel vagy büfészakos diplomáddal hogy kimész és már nyújtják is át a zsíros munkaszerződéseket...ez nagyon nincs így. Amire találnak munkát az ott lakók között, nem fognak külföldit alkalmazni, csak ha kiemelkedő, vagy tényleg olyan a meló ami méltóságon aluli egy állampolgárnak.
Persze, lehet szerencséje az embernek de ez az ezerből egy, így hazugság azt állítani hogy mindenkinek, aki kimegy kánaán lesz kint.
a 9-es nagyon jó választ írt. Egyszerűen nincs mit átadniuk, mert nincs valódi tudásuk, legalábbis olyan, amivel a mai világban bármit is lehetne kezdeni.
Nézz végig az 50 feletti generáción, mégis milyen tudást tudnának átadni?:) Csupa múltba révedő, beképzelt, lepukkant, löttyedt, buta proli, aki vmi letűnt korszakban él még, ahol annak volt igaza, aki hangosabb/idősebb volt, és megköszönték a tanárnak a pofonokat.
Ez az életképtelenezés dolog is marha vicces. Elég sok olyan 50 feletti férfiről tudok, akinek gondot okozna egy rántottál bonyolultabb étel elkészítése vagy a ház kitakarítása.
Le is vernék a tanárnak ha engem megpofozna!
Egy ujjal sem értek hozzám szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!