Az öregedő, nagypofájú emberek, akik szerint a mai fiatalok lusták és bu.zik, miért nem adták át azt a hatalmas tudást a gyerekeiknek, amivel (szerintük) rendelkeznek?
És hol/mit fog dolgozni az a fiatal, ha nincs diplomája, lusta továbbtanulni, fejleszteni magát, de dolgozni is lusta, és mivel a munkahelyek többségénél nem fizetnek nettó min. fél milliót se, amit nem fogad el, mert hát ő nem emeli fel a seggét ennyiért, akkor ilyenkor jön a szülőkön való élősködés? Ez ám a perspektíva. 🤣👏👎
De hogyan adja át egy b/zinak, hogyan kell jól nőt k/rni, ha az illető b/zi?
Csak, hogy érezd mekkora agyatlanságot kérdeztél...
Hiába tanulnak, nem fizetik meg a munkát.
Az van, hogy aki nem lázad, és mindig van, attól várnak el mindent.
Ha megfizetnék a munkát, senki se lébecolna.
Vagyis nagyon kevesen.
Elszemtelenedett, kapzsi lett a világ, áldozat meg senki se akar lenni.
Nem magasztalni kell azt, aki áldozat, hanem felnyitni a szemét!
Szakszervezet, munkásjogok, és baloldali politika!
Én örülök, hogy utánam jön ez Z generáció, aki már nem fog sz arér' húgyér' dolgozni, nem megy bele abba, hogy minimálbérre, bejelentve dolgozzon.
És miből gondolnak megélni? Mert gondolom nem várják el a szolgalelkű szüleiktől hogy felnőttként is otthon lakhassanak és eétartsák őket, míg 2önmegvalósítanak"?
Látom nem sikerült megérteni, amit írtam.
A munkáltató miből fog megélni, ha nem dolgozik nekik senki?
Így is feltehetnéd a kérdést, de mivel te is szolga mentalitással rendelkezel, más szemszögből látod a rendszert.
Mert sehol sincs a nagy tudás, és ezt te is jól tudod. Több generációt is megismertem, mindig az volt, hogy az idősek leszólták a fiatalokat, hogy semmit nem tudnak, és semmit nem csinálnak jól. Közben a fiatal generációnak van új technológiai ismerete. Nem kell nagy dolgokra gondolni, tényleg, mióta világ a világ, így működnek az emberek, dédnagymamámat, akit még magáztam, leszóltak, hogy mennyire gáz, hogy nem megy hozzá 16 évesen a 30-as kérőjéhez, de cserébe ő tudott olvasni, ami miatt szintén leszólták, hogy milyen nagyra van magával, azt hiszi, hogy tud olvasni, aztán már övé a világ... Nagymamám ugyanígy megkapta anno, hogy bezzeg a mai fiatalok hitványak. Ő már buszozott, mikor a fiatalkorabeli idősek még gyalog közlekedtek, elkényelmesedett generáció, fujj! Meg ő mentőt hívott a második gyereke születséhez (gyalog ment le a postára, mert ott volt az egyetlen telefon a faluban, én úgy tekintek a nagymamámra, mint a mindenkori badass példaképre), mikor az idősebb generáció mindig otthon szült. Anyám megkapta, hogy mi az, hogy ő már mindkét gyerekét kórházban szülte, meg kocsival vitték be, miután elfolyt a magzatvíz, hát az anyja még lement a postára telefonálni, azok voltak az idők, akkor még a nők tudták, mi a dolguk, hol a helyük, ráadásul automata mosógépet vett, mennyire lusta, hogy nem hajlandó kézzel mosni.
Én nem írom le, milyen bingót pipálhatnék ki. Ez mindig is így volt. El kell engedni a füled mellett, hadd hápogjanak meg ventilláljanak.
Hát hozzon, a fiatal is elmehet nyugatra, nem kell itt dolgoznia éhbérért.
Aki meg itt marad viselje el őket, beszéljen velük olyan nyelven, amit megértenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!