Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öregedő, nagypofájú emberek...

Az öregedő, nagypofájú emberek, akik szerint a mai fiatalok lusták és bu.zik, miért nem adták át azt a hatalmas tudást a gyerekeiknek, amivel (szerintük) rendelkeznek?

Figyelt kérdés
okt. 19. 16:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%

És hol/mit fog dolgozni az a fiatal, ha nincs diplomája, lusta továbbtanulni, fejleszteni magát, de dolgozni is lusta, és mivel a munkahelyek többségénél nem fizetnek nettó min. fél milliót se, amit nem fogad el, mert hát ő nem emeli fel a seggét ennyiért, akkor ilyenkor jön a szülőkön való élősködés? Ez ám a perspektíva. 🤣👏👎

okt. 19. 21:55
 12/29 anonim ***** válasza:
42%

De hogyan adja át egy b/zinak, hogyan kell jól nőt k/rni, ha az illető b/zi?

Csak, hogy érezd mekkora agyatlanságot kérdeztél...

okt. 19. 22:03
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

Hiába tanulnak, nem fizetik meg a munkát.

Az van, hogy aki nem lázad, és mindig van, attól várnak el mindent.

Ha megfizetnék a munkát, senki se lébecolna.

Vagyis nagyon kevesen.

Elszemtelenedett, kapzsi lett a világ, áldozat meg senki se akar lenni.

Nem magasztalni kell azt, aki áldozat, hanem felnyitni a szemét!

Szakszervezet, munkásjogok, és baloldali politika!

okt. 19. 23:10
 14/29 anonim ***** válasza:
okt. 19. 23:25
 15/29 anonim ***** válasza:
38%

Én örülök, hogy utánam jön ez Z generáció, aki már nem fog sz arér' húgyér' dolgozni, nem megy bele abba, hogy minimálbérre, bejelentve dolgozzon.

És miből gondolnak megélni? Mert gondolom nem várják el a szolgalelkű szüleiktől hogy felnőttként is otthon lakhassanak és eétartsák őket, míg 2önmegvalósítanak"?

okt. 20. 06:07
 16/29 anonim ***** válasza:
73%
A jelenlegi gazdasági helyzet a korábbi generációk hibája. Hogy lehet az, hogy elmész egy állásinterjúra és teljesen normálisnak állítja be azt a hr-es hogy a fizetés x, erre vagy bejelentve, efölött y megy borítékba? Normális ember feláll, és még hazafele a buszon megírja a feljelentést a NAVnak. Többször megtettem, majd meguntam és inkább külföldre költöztem. A másik kedvencem a projekt alapú fizetés, meg nincs szabadság, táppénz. Az a vállalkozás ami a terv szerint nem képes tisztességesen működni az el se kezdje. Én azt javaslom hogy minden dolgozóképes normális embernek, hogy ezt a sz*rkupac országot minél előbb érdemes a tőlem fiatalabbaknak is elhagyni mert ez itt nem fog változni egy jódarabig. Sz*r dolog évente kétszer látni a szüleimet de Ők legalább megértik miért teszem. És büszkék mikor kijönnek hozzám a spanyolországi házamba.
okt. 20. 10:02
 17/29 anonim ***** válasza:
10%

Látom nem sikerült megérteni, amit írtam.

A munkáltató miből fog megélni, ha nem dolgozik nekik senki?

Így is feltehetnéd a kérdést, de mivel te is szolga mentalitással rendelkezel, más szemszögből látod a rendszert.

okt. 20. 11:48
 18/29 anonim ***** válasza:
17es, a munkáltató majd hoz olcsó munkaerőt a környező országokból, vagy kínából...itt náluk a futárok 70%-a már nem is beszél magyarul, vagy fekete vagy sárga.
okt. 20. 13:02
 19/29 anonim ***** válasza:
60%

Mert sehol sincs a nagy tudás, és ezt te is jól tudod. Több generációt is megismertem, mindig az volt, hogy az idősek leszólták a fiatalokat, hogy semmit nem tudnak, és semmit nem csinálnak jól. Közben a fiatal generációnak van új technológiai ismerete. Nem kell nagy dolgokra gondolni, tényleg, mióta világ a világ, így működnek az emberek, dédnagymamámat, akit még magáztam, leszóltak, hogy mennyire gáz, hogy nem megy hozzá 16 évesen a 30-as kérőjéhez, de cserébe ő tudott olvasni, ami miatt szintén leszólták, hogy milyen nagyra van magával, azt hiszi, hogy tud olvasni, aztán már övé a világ... Nagymamám ugyanígy megkapta anno, hogy bezzeg a mai fiatalok hitványak. Ő már buszozott, mikor a fiatalkorabeli idősek még gyalog közlekedtek, elkényelmesedett generáció, fujj! Meg ő mentőt hívott a második gyereke születséhez (gyalog ment le a postára, mert ott volt az egyetlen telefon a faluban, én úgy tekintek a nagymamámra, mint a mindenkori badass példaképre), mikor az idősebb generáció mindig otthon szült. Anyám megkapta, hogy mi az, hogy ő már mindkét gyerekét kórházban szülte, meg kocsival vitték be, miután elfolyt a magzatvíz, hát az anyja még lement a postára telefonálni, azok voltak az idők, akkor még a nők tudták, mi a dolguk, hol a helyük, ráadásul automata mosógépet vett, mennyire lusta, hogy nem hajlandó kézzel mosni.

Én nem írom le, milyen bingót pipálhatnék ki. Ez mindig is így volt. El kell engedni a füled mellett, hadd hápogjanak meg ventilláljanak.

okt. 20. 16:36
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Hát hozzon, a fiatal is elmehet nyugatra, nem kell itt dolgoznia éhbérért.

Aki meg itt marad viselje el őket, beszéljen velük olyan nyelven, amit megértenek:)

okt. 20. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!