Hitelre,vagy inkább anélkül érdemesebb házat venni?
Lassan ott tartunk, hogy a hitel is kiváltság… (önerő összeszedése, meg eleve kapsz-e annyi hitelt amennyi kell egy ingatlanhoz)
Szia!
Egy éve adtuk el a házunkat.
A vevők 55 milliòt vettek fel.
Megmondom őszintén én biztos hogy nem mernék ennyi pénzt felvenni.
Azt sem tudjuk mi lesz jövőre nem hogy 20 év múlva…
"Ha csak felújításhoz kell majd egy kisebb hitel, az sokkal előnyösebb"
Attól függ milyen a hitelkonstrukció, mire lehet felhasználni. Én eleve teljes felújításra szoruló ingatlant vettem, így azzal kalkuláltam, hogy legyen 4-5 millió kp amivel azonnal el tudom kezdeni a felújítást és ennek megfelelően vettem fel hitelt.
Főleg ahogy mennek az árak, jobban jár az ember, ha egy ütemben megcsináltat minél több dolgot, később már csak drágább lesz.
Én inkább a hitelt kihagynám a maivilágban, kisebb falvakban már tudnék ingatlant venni, 10-15 millióért, plusz a felújítás 4-5 millió, de a munkahely és minden egyéb 30-50 km-re van.
Inkább ezt a lehetőséget választanám, mint hogy több 10 milliós hitelt vegyek a nyakamba, és életem végéig fizessem.
Idővel inkább a vidéket választom, ha elegem lesz a nagyvárosi életből, bár ez egyre közelebb van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!