Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi utcán magának...

Miért van ennyi utcán magának beszélő ember?

Figyelt kérdés

Ti hogy veszitek észre? Jópár éve sosem láttam ilyeneket. Most viszont majdnem naponta, és normálisnak látszó embereket.

Nem hangosan beszélnek maguknak, csak mozog a szájuk...

ma 10:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mennyi?
ma 10:46
 2/21 anonim ***** válasza:
A beszéd egy szociális funkció (is), ezek társaságban képzelik magukat, és beszélnek, mintha ismerősök vennék őket körül.
ma 10:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért van ennyi ember, aki még az utcán is egyfolytában azt bámulja, hogy mások mit csinálnak? 😏
ma 10:47
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Telefonalnak, csak le vannak nemitva.
ma 10:51
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Sokszor sokat agyalhatsz valamin és nem esik le hogy butaság, de amint kimondod megvilágosodsz. Életemet is úgy élem, mintha ott lenne a gumikacsa. Sok buta döntéstől megvédett.
ma 10:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor én is azt hiszem, hogy egyesek magukban beszélnek, aztán a 90%-ánál látom, hogy fülesen keresztül telóznak.
ma 10:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Épp megvitatják magukkal problémáikat ahelyett hogy másokon vezetnék le frusztrációjukat
ma 11:01
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Így van a 99% valószínűleg telefonál fülesen keresztül XD
ma 11:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

- bolondok

- telefonálnak fülessel

- csak tátognak pl dalszöveget, amit épp halgatnak

Persze ezen túl más okai is lehetnek, de nekem ezek jutottak eszembe elsőként.

ma 11:10
 10/21 anonim válasza:
Én nem vettem észre. Igaz nem is bámulok másokat. Egyébként, ha beszélnek magukban az sem lep meg. A munkahelyemen egy páran beszélnek magukban és nem bolondok.Valószínűleg ez megerősítésként funkciónál.
ma 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!