Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kik a Gyakori Kérdések legnagy...

Kik a Gyakori Kérdések legnagyobb és legemlékezetesebb trolljai?

Figyelt kérdés
okt. 16. 10:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%

ObelixXx, aki vagy 50 kérdést írt ki a vagyonőri állásról, mert mindenáron az akart lenni.

A "bombanős" lúzer.

A #mostmittegyek-kretén, aki 100+ olyan kérdést írt ki, amik mind úgy végződtek, hogy "most mit tegyek?"

okt. 16. 13:28
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

A sikertelen álláshirdetéses. A sztorija szerint valami jogász csaj volt aki amúgy prostitúcióval keres pénzt. Átlag pár havonta kiírt egy kérdést, hogy X+1 sikertelen állásinterjún van túl.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Mint látható nem nagyon erőltette meg magát mert átlagosan néhány havonta ment el interjúzni. Nem tudom mi lett vele, eltűnt-e vagy csak profilt váltva mást talált ki.

okt. 16. 14:46
 23/29 anonim ***** válasza:
74%

Volt a "25 évesen vége az életnek" kérdező.

Esküszöm évekig kérdezgette, hogy lassan 25 lesz, 25 lett 25 múlt, innentől vége az életnek? Éveken át volt 25 éves.

okt. 16. 14:48
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

A duddantós Szilvi aki a Yarisával szeret duddantani más autósoknak.

Először azt hittem full kamu, majd kiderült, hogy van TikTokja meg elég nagy jelenség, OF-en is fent volt.

okt. 16. 14:53
 25/29 anonim ***** válasza:
68%

Vele mi történt amúgy? TikTokról eltűnt.

okt. 16. 14:55
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
#25 Jó kérdés, annyira nem követtem soha mert egyértelmű, hogy bajok vannak nála a toronyban.
okt. 16. 15:05
 27/29 anonim ***** válasza:
68%

Súlyos bajok, pontosan ezért merült fel a kérdés, hogy mi történhetett vele. Kár érte, ha nem lenne elmebeteg, egész cuki csajszi lenne.

okt. 16. 15:13
 28/29 anonim ***** válasza:
76%
Yaris-os Szilvi, Balázska, az almás válaszoló (akinek az volt a mániája, hogy mindegyik válaszát egy alma emoji-val "írt alá"), az angolokat szidó kérdező.
okt. 16. 22:54
 29/29 UlfOrmson ***** válasza:
76%
#28: az angolfób kérdező szerintem ugyanaz, aki folyton a turanista vallású neokunokkal jön (legalábbis stílus alapján). Szerintem ő nem troll, valami nagyon nincs rendben nála a toronyban.
okt. 17. 10:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!