Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kik a Gyakori Kérdések legnagy...

Kik a Gyakori Kérdések legnagyobb és legemlékezetesebb trolljai?

Figyelt kérdés
okt. 16. 10:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Dettike
okt. 16. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

A húsoscsontos mi volt?

Utazásban a medvesprés, sapkasálas.

okt. 16. 11:36
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Áh, a szemem könnybe lábad.

Húsoscsontos tartalma:

Egy nőnek nem volt elég helye a saját fagyasztójában, így megkérte a testvérét és a sógornőjét, hogy az ők fagyasztójukba bepakolhatja-e a fagyasztott húsokat és csontokat.

Aztán gondolom telt múlt az idő és a sógornő, aki amúgy doktorandusz volt az egyetemen, mellette aerobicoktató(?), egészségesen éltek, szépen normálisan, boldogan na a szerencsétlen elkövette azt a végzetes hibát, hogy süteményt sütött, amiből megmaradt, és le akarta fagyasztani a saját fagyasztójában, amiben nem volt már hely, csak úgy, ha nyomorék nő (aki a kérdést írta, legyen Karen) külön polcon tárolt csontjait és húsait egymásra pakolja. Na ezt nem kellett volna. Összerakni a húsokat a csontokkal.

Mert ott a bili borult, a Karen kitette a sztorit a gyakorira több száz kommenten keresztül ment a sztori elemzése. Persze egyértelmű és egyöntetű volt a válaszolók véleménye, Karen nem értette, miért vele van a baj.

Lett aztán több része is, sokan utánozni is próbálták, de végül sajnos törölve lett.

Ez a trilógia harmadik kérdése, ez még elérhető. Szereplők ugyanazok. De itt már anyuci is ott van statisztának.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

okt. 16. 12:09
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
Én Büdös Könyvet is bírtam.
okt. 16. 12:42
 15/29 anonim ***** válasza:
60%

A legfőbb nevét nem szeretném leírni, de - szerinte nem normális agybeteg témákban - kifejezetten üldözési mániás zavarral keresi az embereket és élvezettel kötekedik. Máig itt van. Kapott bant és tagadja. Már nem is csak troll; konkrétan elmezavaros és ő nevezi annak a másikat - csak a saját beszűkült materiális tudata miatt. Nagyon sok emberrel összerúgta a port és élvezi.

Másik pedig egy hittérítő, mostanában kezdte itt a "munkáját".

okt. 16. 12:49
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Na olvasom ezt a húsos-csontos sztorit (web archivum), világbajnok :D
okt. 16. 13:00
 17/29 anonim ***** válasza:
66%
En a verselő Raybanos alpha csávót is bírtam, aki egy champagnet szorítva leszolitja a nőket valami jó szöveggel
okt. 16. 13:07
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

17

Alpha Male még jelenleg is aktív. Ráadásul 1-2 napja jelent meg új dala. Megtalálható benne az alfa rímek hada! Tőle lesz majd nedves a lányok hüvelyfala!

okt. 16. 13:09
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Alpha male szerintem nem vicces, én még olvasni sem bírom.
okt. 16. 13:19
 20/29 anonim ***** válasza:
35%
13 végem 🤣🤣🤣
okt. 16. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!