Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kedves szülők szerint...

A kedves szülők szerint rendben van, hogy egy tizenéves kislánynak műkörme, műszempillája van és 25 évesre van sminkelve? Érdekel, hogy ezeket a szülőket nem érdekli, vagy ennyire nem tudnak hatni a gyerekükre?

Figyelt kérdés
tinik, műszáj, műszempilla, műköröm, Nike cipő, birka, tömeg

okt. 8. 07:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én nem a szájfény-szempillaspirál-körömlakkról beszélek, persze, próbálgassák csak. Hanem arról, amikor tele van alapozóval, kacsaszájat rajzol magának és lebegteti a műszempilláját. A két véglet! Ezt egy szülő hogy engedheti meg? Vagy már a mostani szülőknek ennyire nincs szava? Miért kell egy 13 éves gyerek lábára 70 ezres cipő? Miért kell 50-ért menő parfüm? Hova vezet ez az ostoba, anyagias környezet hosszú távon? Milyen értékrendjük lesz így? Szerintem ezek nagyon fontos kérdések, mert a legtöbb fiatal elindult a lejtőn.
okt. 8. 08:55
 12/28 anonim ***** válasza:
22%
legtobb szuloje eskü nem is tud rola, suliba elindulnak atlagosan, azt gyors kirittyentik maguk a suli elottvagy szunetben, sok ilyet lattam.
okt. 8. 08:57
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Normális, szakember által készített műszempilla szerintem jól mutat, persze csak 16 felett, nem egy 12 évesen. Nike cipővel semmi baj nincs, max akkor gáz ha koszos. Körömmel egyáltalán nem tudom mi a gond. Ha nem fél méteres, amivel popsit se tud törölni, akkor ízléses.

A csúnya beszéd az valóban taszító.

Engem személy szerint még a dohányzás taszít a lányokban. 23F

okt. 8. 08:57
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

Közösségi médiának hidd el, hogy nagyobb szerepe van ebben, mint a szülőknek. Nagyon csúnyán eltorzítja a képet a világról, nem csak a fiataloknak. Engem mondjuk nem érdekel mondjuk ki hogyan öltözik, meg mit csinál.

A 4-es válaszoló meg szégyellje magát, ez a hozzáállás rosszabb, minthogy ki hogyan öltözik.

okt. 8. 09:04
 15/28 anonim ***** válasza:
37%

Én nem vagyok szülő még, de már lehetne hasonló korú, vagy pár évvel fiatalabb gyerekem.

Ami ebből nekem nem oké tininek: műszempilla, harsány és ordenáré smink, feltöltött vagy ilyen csiliolajos meg mentolos káros szájfényekkel bekent "Nutellás üveget ettem" (KAP után szabadon) száj.

Műköröm: rövid, ízlésessel nincs gondom (nekem is volt, hogy ne rágjam a körmömet, világéletemben eminens tanuló, kedves kislány voltam), az ilyen hollwood gengszerrapper / insta b...tch stílusúval van.

A Nike cipő mióta probléma? A cipő pont az sztem, aminél fontos, hogy minőségi legyen és tartsa a lábad, főleg ha sportoláshoz használod. A sok kínai boltos fostól meg bokasüllyedése meg gerincferdülése lesz.

okt. 8. 09:06
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
11: Azért az ennyire végletes szerintem egyáltalán nem gyakori. A legtöbb tini nem ilyen.
okt. 8. 09:16
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
Mi is voltunk fiatalok és nem voltunk különbek. 48 éves vagyok, mi a gimiben kijártunk sutyiba bagózni a wc-be néha, mégse lettem dohányos. A csajok magas talpú cipőt hordtak meg mini szoknyát, festették magukat és a körmüket is a bulikban. Akkoriban voltak olyanok, hogy iskolai bálok, a suliban ment a buli azon az estén. Minden csaj sminkelt, buliban nem is szóltak érte a tanárok.
okt. 8. 09:21
 18/28 anonim ***** válasza:
64%

Nem mindegy hogy egy 11 éves vagy egy 17 éves lányról van szó.

Nagyon kisarkosítottad a kérdést.

A 4 éves lányomnak is megveszem a lába egészssége miatt a 18-20 ezres D.D.Step/Elephanten/Pontért stb. cipőt, a nagyobbnak is megveszem a 15-20ezres Nike-t, Adidas-t vagy mittudomén melyiket.

Most a férjem vett neki meglepetésnek egy 50ezres Converse-t. Szerintem bűnronda de ők tudják. Ettől nem lesz kevesebb a gyerek, sőt így tanul/t meg vigyázni a dolgaira.

10 éves de vettem neki mindenmentes sminkcuccokat hogy ne bóvli vackokat kenjen az arcára.

2-3 év múlva én fogom neki géllakkozni a körmét mert meg van hozzá a szaktudásom és nem akarom hogy barátnőkkel sufnituningba szétcsesszék a körmét.

okt. 8. 09:25
 19/28 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a Nike cipővel, hanem avval a birka mentalitással, hogy csak az a menő, akin minimum 50-60 ezres nike edzőcipő van. Ez őrület, nyomasztja a gyerekeket, nyomasztja a szülőket, legyen már esze végre valakinek ezt megállítani. Tizenéves fiúk ülnek az iskolaudvaron és nem fociznak, mert féltik a cipőjüket! Mi ez, ha nem a totális agyatlanság?
okt. 8. 09:25
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
Mit jelent a “tizenéves”? Azért nem mindegy hogy 12 vagy 18 évesről beszélünk.
okt. 8. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!