Letezett ilyen sorozatgyilkos?
Tizeneveseket gyilkolt a central parkban. Az elkoveto is tizeneves volt. Eros volt es emgfojtotta oket. Egy olyan konyvben olvastam aminek a Magyar iroja azt mondja, hogy igazak. Ilyen krimi dokumentum. En megse talaltam errol semmit se! Nevet nem irt le benne! 11nel tobbet megolt allitolag.
Nekem gyanus ez a sztori. Valaki hallott mar rola ?
ma 12:28 En is igy gondolom. Viszot a konyv tele van olyan ugyekkel amikrol mar olvastam vagy lattam dokumentumsorozatot. Pld a Tylenol kapszulakkal tortent gyilkossagok. Annyit irt a szerzo, hogy (ha jol emlekszem) egy ket nevet megvaltoztatott. De ebben meg nev sincs. Se egy rendore, de egy aldozate, a gyilkose se.
- A Central parkban volt egy gyilkossag amire emlekszem. Egy lany meg egy fiu megolt egy idosebb embert. A lany valami gazdag pitsa volt. De ez a sorozatgyilkos ugy nem remlik.
Huha. A konzv cime?
Valami gyilkossag. Gyilkossag rendelesre vagy gyilkossag megrendeslesre. Valami ilyesmi. Arra emlekszem, hogy ennek volt meg elotte 2 resze ugyanilyen buntenyekkel. Azoknak nem tudom mi volt a nevuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!