Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Letezett ilyen sorozatgyilkos?

Letezett ilyen sorozatgyilkos?

Figyelt kérdés

Tizeneveseket gyilkolt a central parkban. Az elkoveto is tizeneves volt. Eros volt es emgfojtotta oket. Egy olyan konyvben olvastam aminek a Magyar iroja azt mondja, hogy igazak. Ilyen krimi dokumentum. En megse talaltam errol semmit se! Nevet nem irt le benne! 11nel tobbet megolt allitolag.

Nekem gyanus ez a sztori. Valaki hallott mar rola ?

#sorozatgyilkos #tizeneves
szept. 3. 11:51
 1/5 Metionin ***** válasza:
50%
Nagyon sok true crime cuccot nézek de nekem 1 olyan rémlik aki a Central parkban ölt, de 1 áldozat volt. Robert Chambers, akivel azért volt tele a média, mert kijött a börtönből. Aki 11 embert megöl és elkapják, annak nagy híre van, nem hiszem, hogy így elsikkadna a hírhedt sorozatgyilkosok között.
szept. 3. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:

ma 12:28 En is igy gondolom. Viszot a konyv tele van olyan ugyekkel amikrol mar olvastam vagy lattam dokumentumsorozatot. Pld a Tylenol kapszulakkal tortent gyilkossagok. Annyit irt a szerzo, hogy (ha jol emlekszem) egy ket nevet megvaltoztatott. De ebben meg nev sincs. Se egy rendore, de egy aldozate, a gyilkose se.

- A Central parkban volt egy gyilkossag amire emlekszem. Egy lany meg egy fiu megolt egy idosebb embert. A lany valami gazdag pitsa volt. De ez a sorozatgyilkos ugy nem remlik.

szept. 3. 12:48
 3/5 Metionin ***** válasza:
A könyv címére emlékszel esetleg? Most már kíváncsi vagyok.
szept. 3. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt nem említenek ilyet: [link]
szept. 3. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Huha. A konzv cime?

Valami gyilkossag. Gyilkossag rendelesre vagy gyilkossag megrendeslesre. Valami ilyesmi. Arra emlekszem, hogy ennek volt meg elotte 2 resze ugyanilyen buntenyekkel. Azoknak nem tudom mi volt a nevuk.

szept. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!