Tizenéves korotokban gyakran sírtatok?
Figyelt kérdés
Kamaszkoromban nehezen tudtam beilleszkedni az iskolában és sok bullyingban volt részem. Időnként sírtam is, amikor nem bírtam tovább2022. dec. 28. 08:00
1/13 anonim válasza:
Igen, az egy nehéz időszak volt (1980-as évek második fele, 1990-es évek eleje.) De már szinte alig emlékszem rá.
Csak a sírás, a lehangoltság maradt meg hangsúlyosan főleg.
4/13 anonim válasza:
Érzékeny vagyok eléggé. Minden filmen sírtam, gyakran meghatódtam. De a saját életem miatt, fájdalmamban annyira nem gyakran sírtam. Pedig képes voltam kb minden miatt sírni. Kb pár havonta sírhattam? Akkor ezt nem néztem annyira. Egyetemen egyszer figyeltem és akkor volt, hogy kimaradt több, mint egy év. Igen, nagyon jó az életem, boldog vagyok.
N
5/13 anonim válasza:
Én. Nem voltak barátaim, teljesen magányos voltam, ráadásul bullying nálam is volt.
6/13 anonim válasza:
Én nem sírtam soha sem, de nekem sem volt sok barátom
7/13 anonim válasza:
Engem is zaklattak, de nem sokat sírtam. Inkább gyűlölködtem, fantáziáltam a megölésükről stb.
8/13 anonim válasza:
Nem sírtam gyakran, de nem azért mert minden olyan jó lett volna. Inkább csak nem tudtam elengedni magam.
10/13 anonim válasza:
Volt, hogy igen, de elmaradozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!