Miért van több kövér tízenéves lány, mint fiú?
Figyelt kérdés
Sokkal több az elhízott fiatal lány, a fiúk általában sportosak. Ilyen 15-20 évesekre gondolok.2022. nov. 25. 16:52
1/9 anonim válasza:
Mert a nőknek alapból magasabb a testzsírszázalékuk és kevesebb kalóriát is igényelnek, holott ugyan annyit esznek, na meg a fiúk inkább aktívabbak szerintem mint a csajok.
3/9 anonim válasza:
Hormonális különbségek.
A férfiak tesztoszteronja miatt éheznek folyamatosan a sejtek, akaratlanul is lemozogják a felesleget magukról.
Ahogy idősödnek, ez csökken, elhíznak a férfiak is.
4/9 anonim válasza:
A lányok előbb lépnek a pubertásba, előbb érik el a felnőttkori magasságukat, makd a növés megáll, de a megnöbekedett étvágy megmarad.
Fiúk esetében ez később zajlik le.
5/9 anonim válasza:
A hímneműek - egy töredéküket leszámítva - képtelenek testre zsírosodni, ha erőltetetten és állandóan túltáplálnák őket, akkor is max. a sörhasuk nő meg kényszeredetten hatalmasra. Ezzel szemben a nők - egy töredéküket leszámítva - testre, végtagokra, mindenhová raktározás képesek már fiatal kortól is, és harmada annyitól, amit egy fiú összekajál, úgy fognak kinézni, mint egy Michelin-baba. A férfiak 80%-ánál genetikai képtelenség, hogy úgy nézzenek ki. Elméletileg azért van ez így, mert az őskorban a várandós nőnek ki kellett valahogy bírni otthon az éhínséget magzattal együtt. Egy férfi viszont nem engedhette meg magának hogy összeérő combúra hízzon jó dolgában, amikor is napi húsz km-t kellett összemászkálni egy sikeres vadászathoz.
6/9 anonim válasza:
Lökjél ide egy ksh statisztikát erről, légyszi. (az nem jelent semmit hogy miközben gyerekekre leskelődsz, kin tűnik fel neked jobban a túlsúly... vagy kin zavar jobban... vagy hogy kit nézel le jobban érte.... )
7/9 anonim válasza:
Alapból több a testzsír százalékuk, a hormonok is befolyásolják ahogy itt írták előttem, de szerintem ez egyén függő, hogy valaki kövér vagy nem. Szerintem a fiúk többet sportolónak, mint a lányok. Meg nekem volt olyan lány osztálytársam nem egy, aki jóval kisebb volt nálam mégis majdnem annyi volt a súlya mint nekem. Mert ment nekik minden nap a sok, szemét kaja. Aztán csodálkoznak...
8/9 anonim válasza:
5ös! Én annyi dagadt disznó férfit látok basszus. Amúgy meg a kislányok nagyrésze kövér, már gyerekként. Szomorú. Aztán jönnek azzal, hogy betegek. Közben meg összezabálnak mindent.
9/9 anonim válasza:
Nagyon sok lett az elhízott fiatal lány, ez tény, ehhez nem kell leskelődni. Köszönhetik a bodypositivitynek. Meg a kórházak, amik 40 év múlva tele lesznek betegekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!