Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van mostanában ennyi...

Miért van mostanában ennyi kövér tizenéves fiú?

Figyelt kérdés
Huszon éves vagyok és nem emlékszem arra hogy anno a mi korosztályunkban ennyi testes fiú lett volna. Látok néha iskolás kamasz fiúkat bandában utcán, vonaton és van olyan banda ami kb csak kövér fiúkból áll. Mintha ez lenne az átlag testalkat. Ilyen mackós.

2019. jan. 25. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Optikai csalódásban szenvedsz!
2019. jan. 25. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha huszonéves vagy, kb. 10 éves lehettél, amikor a mobilok kezdtek igazán elterjedtté válni, tehát az életed első tíz évét rohangálással töltötted - ők meg már kétéves koruk óta a mobilt masszírozzák a szabadidejük egyre tetemesebb részében, ezért.
2019. jan. 25. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez köszönhető a rengeteg egészségtelen kajának/életmódnak. Én sem vagyok vékony, átlagos alkatúnak mondanám magam 72kg/177cm.

De tény, hogy én is hajlamos lennék komolyabban meghízni. Ha bemegyek egy boltba, tele van nassolnivalóval, mintha mindenki arra utazna, hogy minél kövérebb legyek. Ehhez még hozzáad a rengeteg egészségtelen cucc, amivel telenyomják az ételeket, és amelyek függőséget okozhatnak.

A telefonos válaszadóval is egyetértek. Manapság már elég sok mindent megoldasz anélkül, hogy felállnál a székedből. Majd lesz belőlük e-sportoló :DD

2019. jan. 25. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De azért ez tényleg brutális, hogy ez ilyen szembe tűnővé vállt.. Legalább is számomra. Persze látok én nádszál srácokat is, de hogy egy haveri kör szinte csak mackós, hájas fiúkból álljon.. És nem egyszer látok ilyet Pesten. azért ez valahol komikus és tragikus látvány is egyben..

2019. jan. 25. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Az élet nagy problémái! XD
2019. jan. 25. 19:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, szerintem az életnek ez is egy problémája.
2019. jan. 25. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Igen kérdező, de nem akkora, mint amekkorára te fel nagyítod!
2019. jan. 25. 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyítottam nagyobbra, mint amekkora. Elég nagy gáz lesz majd később ezeknek a srácoknak.
2019. jan. 25. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia vidéken járon középsuliba és itt ahova én járok alig vannak kövér/macis fiúk max osztályonként 1 vagy 2. Pl az osztályomban nincs is igazán olyan. Nyilván van akin van egy kis felesleg de úgy h ő még bőven nem macis kategória.

Viszont amit mondasz azt én inkább lányok körében látom. Tele van a suli elhízott dagadt csajokkal akik ráadásul nem is igényt telenek tehát márkás ruha, szép smink még is így néznek ki. Osztályomban is a lányok 60-70% a rendelkezik súlyfölösleggel.

2019. jan. 26. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Az is benne van azért, hogy amíg valami nem foglalkoztatja az embert, addig nem is nagyon veszi észre maga körül, hogy egyáltalán létezik az adott jelenség. Lehet, hogy te valamiért mostanában jobban érdeklődsz az elhízás iránt, ezért veszed észre sokkal inkább mostanában, mint korábban, hogy mennyi az elhízott gyerek. Mint amikor valakinek fáj a lába, mindjárt észreveszi, hogy milyen sokan bicegnek, előtte viszont semmi. :)
2019. jan. 26. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!