Miért van mostanában ennyi kövér tizenéves fiú?
Ez köszönhető a rengeteg egészségtelen kajának/életmódnak. Én sem vagyok vékony, átlagos alkatúnak mondanám magam 72kg/177cm.
De tény, hogy én is hajlamos lennék komolyabban meghízni. Ha bemegyek egy boltba, tele van nassolnivalóval, mintha mindenki arra utazna, hogy minél kövérebb legyek. Ehhez még hozzáad a rengeteg egészségtelen cucc, amivel telenyomják az ételeket, és amelyek függőséget okozhatnak.
A telefonos válaszadóval is egyetértek. Manapság már elég sok mindent megoldasz anélkül, hogy felállnál a székedből. Majd lesz belőlük e-sportoló :DD
Köszönöm a válaszokat!
De azért ez tényleg brutális, hogy ez ilyen szembe tűnővé vállt.. Legalább is számomra. Persze látok én nádszál srácokat is, de hogy egy haveri kör szinte csak mackós, hájas fiúkból álljon.. És nem egyszer látok ilyet Pesten. azért ez valahol komikus és tragikus látvány is egyben..
Szia vidéken járon középsuliba és itt ahova én járok alig vannak kövér/macis fiúk max osztályonként 1 vagy 2. Pl az osztályomban nincs is igazán olyan. Nyilván van akin van egy kis felesleg de úgy h ő még bőven nem macis kategória.
Viszont amit mondasz azt én inkább lányok körében látom. Tele van a suli elhízott dagadt csajokkal akik ráadásul nem is igényt telenek tehát márkás ruha, szép smink még is így néznek ki. Osztályomban is a lányok 60-70% a rendelkezik súlyfölösleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!