Manapság egy igazi férfi akivel szóba állnak a nők az jóképű, magas, nettó 1 milliót keres, és saját hitelmentes ingatlanja van?
11
Ez igy van. De nem mindenki engedheti meg magának, hogy azt csinálja, amit szeret.
Kérdező, a válasz igen. Én évekig kerestem, mire megtaláltam a párom, aki normális és lehet vele tervezni. Sajnos azt kell mondjam, hogy egyrészt a társadalom iszonyatos mértékben kettészakadt és nagyon felértékelődött, ha vagy valaki. Gyerekkorunkban is ez volt, ment a menőzés, hogy ilyen cipőd meg olyan melegítőd van. Ez áttevődött a felnőttkorra is. A fiatal nők akik 20-as éveikben vannak, nagyon válogatnak és amikor rámegy mondjuk 5 férfi, persze azt fogja választani, aki a BMW-vel gurult be érte. Tisztelet a kivételnek, de én ezttapasztaltam végig, mire igazi párt találtam. Pedig sosem kerestem rosszul, az általad irtak annyiban nem voltak meg, hogy hiteles a lakásom, de pár év van belőle vissza és nem tudtam igy sem labdába se rúgni.
Megjegyzem, nem tudom honnan jössz, de én vidéki vagyok és felköltöztem Budapestre. Itt teljesen más a világ, itt tobzódik a felső tizezer, sok külföldi turista szakad a városra, akik szórják a pénzt és kilóra megvesznek bárkit akár egy hétvégére is. Nagyon eltorzult a világ... és szerintem egyre csak rosszabb lesz.
#14: Egyáltalán nem biztos. Ha 30 felett jól keresel, és a kérdésben szereplő pareméterekkel rendelkezel, akkor könnyen szédítheted a 20-as csajokat, viszont ezek komolytalan dolgok. Nem akarok rosszindulatú lenni, mert amikor én férfiként voltam 25, csak addig láttam, hogy mikor jön már a hétvége és mehetünk buliba, de a hasonló korú csajoknál ugyanez a helyzet. Ha meg egy komoly, érett 30-as nőt akarsz magadnak, akkor kb 35 éves korig simán piacképesek (van aki ennél többet is képzel magáról) és ha ő hasonló kvalitásokkal rendelkezik (jó munkahely, lakása van stb) akkor tőled ezt vagy még magasabb szintet vár el.
Mesélhetnék sztorikat... csak egyet röviden: A hölgy 34 és marketing manager egy multinál, saját lakás, kocsi, utazgat elég sűrűn. Nem nekem volt célpont, de a barátomnak konkrétan megmondta, hogy mit vár el, mert ő egyrészt egy férfit se fog pesztrálni meg eltartani se, neki kell, hogy a férfire felnézhessen, na nálunk alapból a milliós fizetés játszik be.
18
Nem emiatt. Nem volt biztos az érzéseiben, nem tudta mit akar, ezért megkönnyítettem a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!