Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság egy igazi férfi...

Manapság egy igazi férfi akivel szóba állnak a nők az jóképű, magas, nettó 1 milliót keres, és saját hitelmentes ingatlanja van?

Figyelt kérdés
okt. 6. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 Hálisten nem mindenki fizetés alapján választ szakmát...
okt. 9. 12:36
 12/19 anonim válasza:

11

Ez igy van. De nem mindenki engedheti meg magának, hogy azt csinálja, amit szeret.

okt. 9. 19:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, a válasz igen. Én évekig kerestem, mire megtaláltam a párom, aki normális és lehet vele tervezni. Sajnos azt kell mondjam, hogy egyrészt a társadalom iszonyatos mértékben kettészakadt és nagyon felértékelődött, ha vagy valaki. Gyerekkorunkban is ez volt, ment a menőzés, hogy ilyen cipőd meg olyan melegítőd van. Ez áttevődött a felnőttkorra is. A fiatal nők akik 20-as éveikben vannak, nagyon válogatnak és amikor rámegy mondjuk 5 férfi, persze azt fogja választani, aki a BMW-vel gurult be érte. Tisztelet a kivételnek, de én ezttapasztaltam végig, mire igazi párt találtam. Pedig sosem kerestem rosszul, az általad irtak annyiban nem voltak meg, hogy hiteles a lakásom, de pár év van belőle vissza és nem tudtam igy sem labdába se rúgni.

Megjegyzem, nem tudom honnan jössz, de én vidéki vagyok és felköltöztem Budapestre. Itt teljesen más a világ, itt tobzódik a felső tizezer, sok külföldi turista szakad a városra, akik szórják a pénzt és kilóra megvesznek bárkit akár egy hétvégére is. Nagyon eltorzult a világ... és szerintem egyre csak rosszabb lesz.

okt. 10. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére a férfiak ideje is eljön, 30 felett fordul a kocka és a férfiak lesznek előnyben a párválasztás terén.
okt. 10. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: Egyáltalán nem biztos. Ha 30 felett jól keresel, és a kérdésben szereplő pareméterekkel rendelkezel, akkor könnyen szédítheted a 20-as csajokat, viszont ezek komolytalan dolgok. Nem akarok rosszindulatú lenni, mert amikor én férfiként voltam 25, csak addig láttam, hogy mikor jön már a hétvége és mehetünk buliba, de a hasonló korú csajoknál ugyanez a helyzet. Ha meg egy komoly, érett 30-as nőt akarsz magadnak, akkor kb 35 éves korig simán piacképesek (van aki ennél többet is képzel magáról) és ha ő hasonló kvalitásokkal rendelkezik (jó munkahely, lakása van stb) akkor tőled ezt vagy még magasabb szintet vár el.

Mesélhetnék sztorikat... csak egyet röviden: A hölgy 34 és marketing manager egy multinál, saját lakás, kocsi, utazgat elég sűrűn. Nem nekem volt célpont, de a barátomnak konkrétan megmondta, hogy mit vár el, mert ő egyrészt egy férfit se fog pesztrálni meg eltartani se, neki kell, hogy a férfire felnézhessen, na nálunk alapból a milliós fizetés játszik be.

okt. 10. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:
A 14-es nem feltétlenül az egzisztenciára értette ezt. A testünk változik és ez különösen igaz a nőknél, 30 előtt van kvázi a 'prime' időszak, innentől lejtmenet jön(különösen 1-2 gyerek után vagy ha nem figyel oda az étkezésre/sportra). Te 35 éves férfiként kit választanál, egy 33 éves csajt aki mondjuk már szült egy gyereket vagy egy 24 éves bombaformában lévő nőt?
okt. 11. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
#16: A kérdés jó, viszont lehet meglepődsz, de én inkább az érett 33-ast választom, nemcsak a kinézet, hanem a gondolkodás, élettapasztalat stb. Azért írtam feljebb, hogy nem akarok rosszindulatú lenni, mert fiatalon én se azon gondolkoztam, hogy holnap családot alapítok, de 35 év körül sok huszonéves csajt szédítettem, de azonkívül, hogy jól néztek ki, nem volt bennük semmi és egy idő után már kiégtem az agyatlanságoktól és én is úgy vagyok vele, nem én fogok egy 24-25 éves csajt az életre nevelni, ahhoz én már öreg vagyok.
okt. 11. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:
6! És emiadt szakítottál mert mások ezt megkérdezték?
okt. 31. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Nem emiatt. Nem volt biztos az érzéseiben, nem tudta mit akar, ezért megkönnyítettem a dolgát.

nov. 1. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!