Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki rosszat tett veletek...

Ha valaki rosszat tett veletek hogyan dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés
Naponta többször eszembe jut és csak dühöngök
okt. 2. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
10 Huha, te nagyon meg vagy világosodva.
okt. 2. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Biza, azt látom, hogy a sok csaló gané virul, es segítik őket, csomó szerencsés fordulat, es a sok szerencsétlen ártatlan, aki csak jót tett, folyton szopóágon van… sajnos! En is azt hittem, azzal nyugtattam magam, hogy akivel baj történik az biztos megérdemelte, gyerekek, NEM IGAZ!

50 évesen sok esetet láttam, higyjétek el, férfit akit megcsalt a felesége, de csúnyán, hazavitte a szeretőjét es ott kúratta magát a beteg férje szobája mellett, az tehetetlen volt! Vegul meg is halt, tetemes vagyont hagyva a nőre! Aki máig szenveleg a facebookon a ferje sírja előtt, hogy hogy szerette!

Azért mondom gyerekek es a halott férje egy darab kenyer volt örök életében, szelíd, dolgos! Onnan tudom, mert a testvére vagyok! Es a testvérem csúfolta a sógornőm szeretője, utólag mesélte el, halála előtt! Hol az igazság?

okt. 2. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak azt a testet tudja megszállni az entitás, amelyik alacsony rezgészintű, negatív érzésekkel teli, vagy szorongó, traumatizált, stb
okt. 2. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!