Jó tett helyében, jót kapsz? Amit adsz, azt vissza is kapod? Ki hogy tapasztalja, valóban így van?
Nem teljesen ide passzol, de az ezotériába nem akartam rakni, mert az meg teljesen elvitte volna a dolgot a karma, ezotéria irányába.
Tehát. Azt mondják, amit adsz az életben, viselkedsz másokkal, azt vissza is fogod kapni. Ki hogy tapasztalja, valóban így van?
Dehogyis.
Ha ez így volna, pl a családom segített volna, amikor szükségem volt rájuk. Helyette simán hagytak volna meghalni.
Egykori "barátnőknek" csak akkor kellettem, amikor NEKIK nyűgjük volt, de amikor én kértem támogatást (szar kapcsolat, szakítás) hirtelen úgy eltűntek, mint a franc - és társai.
Megtanultam, hogy az emberek szrok, érdekeknézők, és csak addig kell nekik a másik, míg a segítségükkel kikapaszkodnak a fosból.
Ebből én nem kérek, köszi, megvagyok egy, azaz egy baráttal, akiért bármit megtennék, mert 5 év alatt sohasem vert át, mások meg oldják meg az életüket.
Már 20 éve várom, hogy amit néhány kreténtől kaptam rosszat azt vissza is kapja...azt hiszem hiába várom.
Amúgy ezzel csak nyugtatgatják magukat az emberek, győzködik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!