Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is gyűlöli Magyarországot?

Más is gyűlöli Magyarországot?

Figyelt kérdés

Olyan 10 éves koromban kezdtem el ezt érezni, hogy egy szar országban élek. Azóta ki akarok költözni New Jerseybe vagy New Yorkba. Az ottani lakások és házak, emberek, az utcák, boltok, plázák, ételek, tehát szinte minden jobb mint itt. A nyelv is egyszerűbb, nekem könnyebb fogalmazni, és mindenki akit ismerek azt mondják nekem, hogy ki kéne mennem Amerikába, mert van hozzá akcentusom.

Van még így valaki?

-Michael voltam

szept. 29. 21:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor már ne pont Amerikába. A közbiztonság rosszabb, mint itt. A társadalmi züllés ugyanúgy megvan, csak máshogy.
szept. 30. 20:11
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

Te is csak netflixen láttál még amerikai életet 😂

De befizetlek menj nyugodtan jobb lesz nekünk

okt. 1. 19:18
 23/26 A kérdező kommentje:
Sose Netflixeztem még
okt. 1. 19:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Magát az országot nem, viszont annak politikai cirkuszát nagyon is.
okt. 2. 17:19
 25/26 anonim ***** válasza:

A fiam ismer egy amerikai lányt, aki nyáron idelátogatott. Biztos innen származik a családja, de ő nem beszél magyarul.

Egy amerikai szemmel falu ahol lakunk, Kaposvár.

A lány azt mobdta úgy megtetszett neki, hogy ide akar költözni, online munkája van.

Azt mondta imádja a természet közelségét, a nyugalmat, a békét, a közbiztonságot. Mert ott a szabad fegyverviselés miatt állandó életveszélyben érzi magát. Azt mobdja mindenkinek van fegyvere, és vannak akik alig várják hogy valaki betegye a lábát a füvükre (kerítés nincs).

Szóval az elmondása szerint tele van közveszélyes őrültekkel.

Ezzel együtt nekem is hányingerem van Magyarországtól, szerintem ha megteheted menj, de minden irszágnak van valami hátulütője.

dec. 14. 09:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Szeretem Magyarországot
tegnapelőtt 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!