Miért gyűlöli ilyen kérlelhetetlenül, ilyen vad indulattal, ilyen elszánt állhatatossággal a háttérhatalom a magyarságot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 03:27
1/14 anonim válasza:
Nem csak a magyarokat gyűlöli, hanem minden népet, aki nem akar a globalista rendszerükbe betagozódni, ahol eltüntetik még a nyomukat is, miközben ők jól gazdagodnak.
3/14 anonim válasza:
Mert még hellyel közzel nemzetállam és ez nem jó.
Ráadásul nem is azok vannak most hatalmon, akiknek szerintük kéne. Bár Orbán is jól lavírozik viszonylag, eléggé dörzsölt, rafinált egy gazember, az biztos.
4/14 anonim válasza:
Legközelebb ne igyál gyógyszerre. És most már feküdj le aludni.
5/14 anonim válasza:
Nevezd már meg azt a háttérhatalmat kik azok! Soros Gyuri bácsi? Gyurcsány? Klaus Schwab? Vagy a migránsok?
6/14 anonim válasza:
Rockefeller, Bilderbergek, gyíkemberek
7/14 anonim válasza:
6# Még is kik ezek? Gyíkemberek? Nevetségesek vagytok!!
8/14 anonim válasza:
#7 Én miért? Én csak azt írtam le, akikre a kérdező gondolhat. Én előtte írtam is, hogy ne igyon gyógyszerre legközelebb.
9/14 anonim válasza:
Mertaznemelégprogresszív. Mercsakanyugat. Kb a hülyegyerek szint, a kokakólán, bárgyú amerikai hojjvúdi szarokon felnőtt generáció.
Népbutítás ezerrel.
És ezek pofáznak propagandákról.
10/14 anonim válasza:
Mert a magyar egy kiemelkedő nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!