Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az elszánt fidesz hívők...

Ezek az elszánt fidesz hívők mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Ha a fidesz azt mondaná, hogy az ég zöld akkor elhinnék, vagy ha Orbán azt mondaná, hogy ugorjanak a kútba mert az a jó, akkor beleugranak. Most komolyan, mitől lesz vki ennyire elszánt hívő, hogy a fidesz minden intézkedését helyesli, tökm1 mi az. Aki meg nem ért egyet vele, azt le ballibsizik vagy gyurcsányozzák. Azt várják, ezek az egyszerű emberek/hívők, hogy közel jutnak a húsos fazékhoz ők is, vagy mi? Mert az egyértelmű, hogy ők is szarabbul élnek, mint a fidesz előtt, de mégis azt állítják, hogy jobban élnek a rezsicsökkentés miatt, ami az év átverése... Tehát mi kell, hogy vki ennyire elszánt hívő legyen és csőlátása legyen?

2015. júl. 31. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Szellemi korlátoltság.
2015. júl. 31. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ezek már fanatikusok, náluk már nem igazán lehet józan észről beszélni. Illetve ismerek olyan fidesz hívőt is, aki egy felesért vagy egy doboz cigiért oda szavaz, ahova mondják és sajnos sok ilyen van..
2015. júl. 31. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
A felső tízezer tényleg jól járt a rezsicsökkentéssel meg az szja csökkentéssel, és az ilyenek terjesztik mindehol az igét, hogy nehogy leváltsuk a Fideszt.
2015. júl. 31. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolják, hogy majd a Zorbán tesz pénzt a zsebükbe de csuhajja!

https://www.youtube.com/watch?v=R8YjXAjgGDg

2015. júl. 31. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem ismerek személyesen ilyen "elszánt fideszhívőket" szerencsére.

Itt, a GYK-n láttam már néhány "vad" felhasználót, de őket meg nem ismerem, tehát nem tudom, mi a háttér.

Viszont ami számomra valóban igencsak kiakasztó viselkedés, annak okáról halvány fogalmam sincs... Egyszerűen nem értem. Nem bírom felfogni. Már kétszer végignéztem ezt a videót, és mindig elborzaszt:

https://www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI

Az a primitívség, ami sugárzik belőlük, az a rosszindulat, gyűlölködés... Megmagyarázhatatlan.

(Pl. amikor az öreg néni "közli", hogy az ő nyugdíjából tanulnak a fiatalok... Persze ugyanez a másik irányból is undorító, amikor pl. itt egy-két felhasználó elkezdi ócsárolni a nyugdíjasokat.)

2015. júl. 31. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!