Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik büszke botondot, magyarharcos vagy egyéb nemzeti ruhákat hordanak? Miért hordjátok, és akik nem hordják azok mit gondolnak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem hallottam még konkrét márkákról, de a B. B.-nak van pár jó, érdekes darabja.

Hát ha nem erőltetett, akkor még meg is nézik az emberek. Igazából jó ötletnek tartom, hogy ha már mindenki feliratos pólót hord, legalább jelentsen számukra valamit az a felirat. Ne kamu los angelesi rögbiligák szrjai legyenek rajta, hanem valami értelmesebb dolog.

Ha erőltetett, vagy nem igényes rajta a minta azt nem szeretem, de lehet mindent nagyon jól és nagyon rosszul is csinálni.

2015. júl. 27. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem hordok. Nos én radikális jobboldaliként és egyébként rockerként is azt gondolom, hogy ezek irtó gagyi viseletek. Azért mondom, hogy rockerként is ízléstelenek szerintem, mert általában rockerek is a viselőik. Kertet ásni meg permetezni jó, de hogy utcára ebben menjek...
2015. júl. 27. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Utoljára 14 évesen volt rajtam Nagy Magyarország pulóver, azóta kinőttem belőle. A hazaszeretet nem a külsőségekben hanem a szívben rejlik!
2015. júl. 27. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a március 15.-i kokárdából is "kinőttél"...
2015. júl. 27. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
4# Te komolyan nem érzed a különbséget a kokárda meg az ilyen pólók között? :D
2015. júl. 27. 23:11
 6/11 Nemzeti_Harcos ***** válasza:
Én hordok! Ezeknek a pólóknak a hordásához kell egyfajta tartás, amit csak a nacionalizmus és a katonás nevelés adhat meg! Ezeket a ruhákat nem hordhatja akárki!
2015. aug. 13. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Kinöttem már a gyerekkorból. Nem járok álarcos bálba.
2015. aug. 14. 00:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nevetségesek. Akik a legtöbbet teszik érdemben a hazájukért, pont azok nem reklámozzák ezt ilyen látványosan és giccsesen.
2015. aug. 14. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
A sportolók címeres mezben játszanak, és címeres melegítőt hordanak és büszkeségüket kifejezendő magyar zászlót lobogtatnak.
2015. aug. 14. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy sportverseny az más, ott meg kell különböztetniük magukat és képviselni a hazájukat. De ők sem hétköznap hordják ezeket a saját hazájukban, ahol egyébként is mindenki tudja róluk, hogy magyarok és különösebben senkit nem érdekel ez a tény.
2015. aug. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!