Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is gyűlöli Magyarországot?

Más is gyűlöli Magyarországot?

Figyelt kérdés

Olyan 10 éves koromban kezdtem el ezt érezni, hogy egy szar országban élek. Azóta ki akarok költözni New Jerseybe vagy New Yorkba. Az ottani lakások és házak, emberek, az utcák, boltok, plázák, ételek, tehát szinte minden jobb mint itt. A nyelv is egyszerűbb, nekem könnyebb fogalmazni, és mindenki akit ismerek azt mondják nekem, hogy ki kéne mennem Amerikába, mert van hozzá akcentusom.

Van még így valaki?

-Michael voltam

szept. 29. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
Hát akkor csak menjél ki Amerikába, Michael. Aztán majd pár hét alatt rájössz, hogy nagyon sok minden egyáltalán nem olyan jó, mint amilyennek tűnik.
szept. 30. 05:35
 12/26 anonim ***** válasza:
En nem Mo-t gyulolom, hanem az epp hatalmon levo korrupt ge*ciket
szept. 30. 07:20
 13/26 A kérdező kommentje:
10 :( pénz
szept. 30. 07:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Könnyű azt mondani, hogy minden jobb, mint itt, ha sosem voltál kint :D
szept. 30. 08:59
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

Én is már külföldre készülök.

Arra sincs mentség, hogy ez az ország eltűri 14. éve a fideszt, de sokkal jobban elegem van abból, hogy a magyar többsége pofázáson kívül semmire sem képes.

Fölényeskedni, kifogásokat gyártani nagyon tudnak, a gyakorlatban meg egy löttyed/lepukkant lúzer a többség egy külföldinél jóval szerényebb képességekkel.

szept. 30. 10:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem gyűlölöm, csak magukat az embereket 😂 De az ország az szép. És egyre szimpatikusabbak a wellnesek 😁
szept. 30. 10:04
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Gyurcsany jobb volt? Tokmimdegy ki van hatalmon, mindenki szetlopja ezt a f szopo orszagot
szept. 30. 10:09
 18/26 anonim ***** válasza:
56%

17:

Na látod, pont a hozzád hasonlók miatt reménytelen ez az ország. Nagyra nőtt gyerekekből álló társadalom, akik még mindig gyurcsányt emlegetik, miután a fidesz talán végleg tönkretette az országot.

szept. 30. 10:13
 19/26 anonim ***** válasza:
A politikai és gazdasági állapotát utálom, különben szeretném. Olyan szempontból szeretem, hogy csak itt utazok és még ennyiből sem nagyon vágyok külföldre.
szept. 30. 10:21
 20/26 anonim ***** válasza:
5%
89 utan minden kormany tonkretette az orszagot
szept. 30. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!