Más is gyűlöli Magyarországot?
Olyan 10 éves koromban kezdtem el ezt érezni, hogy egy szar országban élek. Azóta ki akarok költözni New Jerseybe vagy New Yorkba. Az ottani lakások és házak, emberek, az utcák, boltok, plázák, ételek, tehát szinte minden jobb mint itt. A nyelv is egyszerűbb, nekem könnyebb fogalmazni, és mindenki akit ismerek azt mondják nekem, hogy ki kéne mennem Amerikába, mert van hozzá akcentusom.
Van még így valaki?
-Michael voltam
Én is már külföldre készülök.
Arra sincs mentség, hogy ez az ország eltűri 14. éve a fideszt, de sokkal jobban elegem van abból, hogy a magyar többsége pofázáson kívül semmire sem képes.
Fölényeskedni, kifogásokat gyártani nagyon tudnak, a gyakorlatban meg egy löttyed/lepukkant lúzer a többség egy külföldinél jóval szerényebb képességekkel.
17:
Na látod, pont a hozzád hasonlók miatt reménytelen ez az ország. Nagyra nőtt gyerekekből álló társadalom, akik még mindig gyurcsányt emlegetik, miután a fidesz talán végleg tönkretette az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!