Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szakember tud döntéshoz...

Milyen szakember tud döntéshozásban segíteni?

Figyelt kérdés

Egy életet meghatározó, karrieri döntés előtt állok és jó lenne meghozni a jó döntést, plusz jó lenne egy életút vezetés, hogy a döntés után mit kéne csináljak.

A pszichológus nem tud segíteni ebben, annyit tud tenni, hogy átkeretezi a gondolataidat és reménykedik, hogy te magad meghozod a jó döntést. Eddig kb. mindig rosszul döntöttem magamtól.

Pályaorientációs tanácsadó pedig kideríti, hogy mi az amit te szeretsz, de nem látja át realisztikusan a piacot, nem fog neked realisztikus tanácsot adni. Simán elhiteti veled, hogy a nem realisztikus és álmodozó döntés a jó. Na ebből is elegem lett.

A Lifecoachok nagy része átverés. GYK nem szakemberek oldala, ChatGPT nem tud érdemi tanácsot adni.

szept. 26. 22:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az a baj nem tudja mit szeretne

Mintha nem érdekelné semmi

szept. 27. 13:27
 32/36 anonim ***** válasza:
#31 Az valóban baj, ha semmi nem érdekli. Van, amiben mások nem tudnak segíteni.
szept. 27. 13:36
 33/36 anonim ***** válasza:
Inkabb hipnotizaltasd magad kerdezo hogy kideruljon mit akarsz
szept. 27. 13:39
 34/36 anonim ***** válasza:
71%
Keress olyan munkát/ képzést akár kint, akár itthon, amihez szállás is jár. Akkor külön is élhetsz , és éhen se halsz. A mostani helyzetből ez a kihozható maximum, aztán majd lépegetsz lassan tovább.
szept. 27. 13:41
 35/36 anonim ***** válasza:
51%

Ne aggódj, én 40 évesen is mamahotelbe lakok, persze van munkám meg fizetesem, de legszivsebben minden nap megölném magam

Nem tudom hogy változtassak vagy mi a szart csináljak, csak azt tudom hogy minden szar

szept. 28. 08:19
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Fel kellene nőni.
szept. 28. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!