Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tré kissé hogy szakemberek...

Nem tré kissé hogy szakemberek nem képzik magukat tovább a szakmájukban?

Figyelt kérdés
Én "gyúrós" vagyok (utálom ezt a szót), a lényeg hogy nem csak sporttársaktól de edzőktől is hallhat az ember marhaságokat. Valamelyik még mindig elhiszi hogy zsírból izom lehet, a bcaa meg a szuperszettek csodáiról beszélnek (nyugaton már teljesen megcáfolták ezt az álláspontot a tanulmányok.). Ebben az a szomorú hogy egyszerű emberek készpénznek veszik mert az edző mondja. Vagy mikor egy pszichológus azt mondja ne szedj cbd olajt mert függő leszel (nincs benne thc ami ugye a függőséget okozó anyag.) Vagy elmondja neked hogy nézd meg az alkonyatot hogy tanulj az emberi kapcsolatokról. Nem gáz ez kissé?
2023. nov. 13. 22:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként kelet magyarországon majdnem jégre tettek mikor a szívemmel volt para, budapesten centrumban 2 hét alatt talpra állítottak és 1 év után relative normális életet éltem.
2023. nov. 13. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Te sem tudod normálisan kifejezni magad magyarul.

Sajnos mindenkinek van valamilyen problémája.

2023. nov. 13. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Reggel 4 óta fent vagyok és most az éjszakai műszakomat végzem, persze hogy félre írok néha.
2023. nov. 13. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Egyrészről sokan lehetnek fogalmatlanok akik sivár fantáziájuk korlátai közt ennyire képesek.

Másrészt mivel ha csökevényes a képzelőerő ebből adódhat, hogy a beleérző képessége is ilyen formán fejletlen.

Nem lehet ítélkezni csak feltételezések részemről is.

2023. nov. 13. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Azért megnézhetnéd. 14 hibát számoltam össze, nem mind elírás.

Ha pont ez a bajod, hogy az emberek hanyagok és lusták, akkor te ne legyél az.

Vagy várj a kérdéssel, míg jobb formában leszel :-)

2023. nov. 13. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy nincs egyértelmű irány, lehet, hogy továbbképzik magukat, csak éppen egy olyan vonalon, ahol most is pl a bcaa csodáiról vannak tanulmányok. Nem nyugaton cáfolták meg, hanem egyes tanulmányok megcáfolták (bárhol) más tanulmányok meg nem cáfolták meg. Az orvostudomány ugyanez, egymásnak ellentmondó tanulmányok is vannak.
2023. nov. 13. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Sok szakmában nem igazán kap cserébe semmit. Párom egy hónapja kapta meg a mesterlevelét, pontosan 0 forint fizuemeléssel járt, a jövőben majd kap plusz feladatokat, ennyi.

Nem nagy motiváció.

2023. nov. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!