Lányok, hölgyek gondolkoztatok már azon, hogy mi lenne veletek, ha a férfiakat teljesen hidegen hagyná a női test és a szex?
29/30#
Pont ùgy ahogy írod.
Van egy-két kivétel, de a nők nem fogják fel, hogy,ez a kisebbség és nem a többség.
Többnyire úgy van ahogy mondod.
A legdühítőbb az állandó tagadás és a kontrázás. Ha tényeket mondasz azzal is szembe mennek.
Van pár férfi is aki szintén ilyen és állandóan a nőket védi még saját magát is háttérbe szorítva mert így akar jó fej lenni és puncihoz jutni.
Csakúgy kíváncsiságból, engem a mindennapjaimban hogyan segít az, hogy nő vagyok?
Mesterdiplomám van művészettörténetből, minorként régészettel. Hidd el, tettem annyit érte, mint a férfi csoporttársaim. Egy múzeumban vagyok múzeumpedagógus és tárlatvezető, a közvetlen főnököm egy heteroszexuális nő, aki felette áll, az pedig egy homoszexuális férfi. A kollégáim többsége családos nő, míg a vendégeink aránya fele-fele. Hol merül itt fel, hogy nő vagyok? Mert szerintem sehol.
A három nyelvvizsgámat se azért kaptam, mert nő vagyok (a szóbelinél a vizsgáztatók többnyire nők voltak), ahogyan a jogosítványomat se. Sőt, utóbbinál inkább csak hátrányként éltem meg, miután az egyik órán bepróbálkozott az oktatóm, autóssulit kellett váltanom. Mai napig életem egyik legkellemetlenebb pillanata, amikor először mentünk fel autópályára, és csakúgy el kezdte simogatni a combomat...
Nyilván vannak nők, akik kihasználják az ostoba és szexéhes férfiakat, de úgy tenni, mintha ez lenne a többség, mintha ez lenne az általános, egyszerűen ostobaság.
25/N
32#
Màr megint egy kivétel jön ide panaszkodni. Akikre vonatkozik azok meg sunnyognak.
Vannak kivételek, de úgy tenni, mintha ez lenne a többség, mintha ez lenne az általános, egyszerűen ostobaság.
Érdekes rengeteg férfi panaszkodik. Nekem rengeteg ilyen élményem, tapasztalatom van a nőkkel és sok barátomnak is volt. A különbség annyi, hogy ők ezt nem teszik szóvá én meg igen.
Maradjunk annyiban, hogy legalább annyi magyar nő ilyen mint amennyi nem.
Nem neked kéne írni, hanem azoknak akikre vonatkozik, de azok hallgatnak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!