Lányok, hölgyek gondolkoztatok már azon, hogy mi lenne veletek, ha a férfiakat teljesen hidegen hagyná a női test és a szex?
Amit elértem, azt emberként és nem nőként értem el. Sőt, nőként még sokszor hátrányba is kerültem (pl. álláskeresésnél elég nyíltan a férfiakat részesítették előnyben, bár a feladatkör ezt ne indokolta)
Tény, vannak régimódian udvarias férfiak, akik néha kinyitják az ajtót vagy előreengednek a pénztárnál, ha csak 1-2 dolog van a kezemben, de férfiként lesülne a bőr a képemről, ha ezek miatt irigykednék a másik nemre.
Soha nem lett volna részem zaklatásban, ami tök jó lenne.
A munkámhoz, diplomámhoz semmi köze ezeknek - nem is igazán értem hogy lehet puncival diplomát szerezni.... ugye tudod hogy női tanárok is vannak egyetemeken, a záróvizsgán pedig komplett bizottság van? :D TALÁN 1-2 tárgyból lehet jó jegyet szerezni ilyesmivel bár nem túl életszerű, de komplett diplomát hogyan??? :D (azt nem is akarom bolygatni, hogy nem minden férfi tanár ösztönlény aki dugná a hallgatókat, mert úgyse hiszed el)
Normális párkapcsolatot akarnának a férfiak ezesetben amúgy? Mert a párom hiányozna, ha nem. Ez lenne az egyetlen negatívum az egészben.
Ilyenkor érdekes az összes nő mindent kitartással eg szorgalommal ért el, véletlen sem a női mivoltával. :)
Nyilván majd bárki is bevallja, hogy a pinájával.
Persze, egyértelmű minden történetet csak a férfiak találnak ki a nőkről, hogy rossz színben tüntessék fel őket. És rib.ancok sincsenek. Kitaláció. :)
De tényleg írd már le szerinted hogy lehet diplomát szerezni azzal hogy nő vagy? :D
6os nem mondom, hogy nincsenek olyan nők, akik kifekszik maguknak az állást vagy az előléptetést. Vannak.
De attól még azt a hozzáállast nem kell rávetíteni az összes nőre. Csak azért, mert valakinek van pi.nája, még nem feltétlen használja ilyen célra.
Vagy ennyi erővel minden férfi megerőszakolja a nőket, csak mert vannak férfiak, akik igen?
Vagy minden férfi pedofil, mert vannak páran, akik szeretnek kislányokkal eljáaszani?
Nem hiszem, de ezen az alapon a pasikra is rá lehetne vetíteni ilyeneket igazságtalanul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!