Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek gondolkoztatok...

Lányok, hölgyek gondolkoztatok már azon, hogy mi lenne veletek, ha a férfiakat teljesen hidegen hagyná a női test és a szex?

Figyelt kérdés

#nők #kinézet #Előnyök, kedvezmények #Szex, punci
szept. 26. 11:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem dolgozhatnék ott ahol most dolgozom. Kinézettel értem el
Igen, nem lenne diplomám amit puncival , szopással értem el
Igen, nem engednének be ingyen a szórakozóhelyekre és nem hívna meg a kutya sem egy italra
Igen, a 3 felsorolt válasz mind igaz lenne
Nem, csak nem képzeled, hogy nőként bevallom, hogy van előnye annak, hogy puncim van és két mellem..
A megbízhatóságimmal, szorgalmammal, kedvességemmel és a kisugárzásommal értem el amit elértem
A tudásommal értem el amit elértem, de tény, hogyha a férfiak nem érdeklődnének a nők iránt akkor a nőknek sokkal kevesebb előnyben lenne része..
Egyéb lent kifejtem bővebben
22 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
55%

Amit elértem, azt emberként és nem nőként értem el. Sőt, nőként még sokszor hátrányba is kerültem (pl. álláskeresésnél elég nyíltan a férfiakat részesítették előnyben, bár a feladatkör ezt ne indokolta)

Tény, vannak régimódian udvarias férfiak, akik néha kinyitják az ajtót vagy előreengednek a pénztárnál, ha csak 1-2 dolog van a kezemben, de férfiként lesülne a bőr a képemről, ha ezek miatt irigykednék a másik nemre.

szept. 26. 11:23
 2/33 anonim ***** válasza:
60%
Valakinek savanyú a szőlő...
szept. 26. 11:27
 3/33 Metionin ***** válasza:
75%
Biztonságosabb lenne egyedül hazamenni a sötétben.
szept. 26. 11:29
 4/33 Katona Dius ***** válasza:
68%
Kitartással, munkával, és vasakarattal értem el mindent. Na meg türelemmel. Illetve a "velem te nem b@szol ki" stílusommal. Nincs semmi, amit a női részeimmel értem volna el. Sőt igazából meg is vetem az ilyesfajta előny szerzést. A férfi és női kollégák is pozitív véleménnyel vannak a külsőmről, tehát nem azért, mert bányarém lennék. Egyszerűen csak úgy gondolom, pl munkahelyen ha nem a munkájával jut előrébb valaki, akkor ott csak kókányolás lesz a felsőbb rétegekben és az szar hosszú távon. Volt pár női főnököm, aki így érte el a pozícióját. Aztán fingja sem volt, mit kellene tennie az adott pozícióban. Mondjuk úgy, nem sokáig dolgoztak az adott poziban.
szept. 26. 11:35
 5/33 anonim ***** válasza:
76%

Soha nem lett volna részem zaklatásban, ami tök jó lenne.

A munkámhoz, diplomámhoz semmi köze ezeknek - nem is igazán értem hogy lehet puncival diplomát szerezni.... ugye tudod hogy női tanárok is vannak egyetemeken, a záróvizsgán pedig komplett bizottság van? :D TALÁN 1-2 tárgyból lehet jó jegyet szerezni ilyesmivel bár nem túl életszerű, de komplett diplomát hogyan??? :D (azt nem is akarom bolygatni, hogy nem minden férfi tanár ösztönlény aki dugná a hallgatókat, mert úgyse hiszed el)

Normális párkapcsolatot akarnának a férfiak ezesetben amúgy? Mert a párom hiányozna, ha nem. Ez lenne az egyetlen negatívum az egészben.

szept. 26. 11:41
 6/33 anonim ***** válasza:
9%

Ilyenkor érdekes az összes nő mindent kitartással eg szorgalommal ért el, véletlen sem a női mivoltával. :)

Nyilván majd bárki is bevallja, hogy a pinájával.

Persze, egyértelmű minden történetet csak a férfiak találnak ki a nőkről, hogy rossz színben tüntessék fel őket. És rib.ancok sincsenek. Kitaláció. :)

szept. 26. 11:45
 7/33 anonim ***** válasza:
80%
Viszonylag rövid idő múltán kipusztulna az emberiség...
szept. 26. 11:47
 8/33 anonim ***** válasza:
83%

De tényleg írd már le szerinted hogy lehet diplomát szerezni azzal hogy nő vagy? :D

szept. 26. 11:49
 9/33 Katona Dius ***** válasza:
79%

6os nem mondom, hogy nincsenek olyan nők, akik kifekszik maguknak az állást vagy az előléptetést. Vannak.

De attól még azt a hozzáállast nem kell rávetíteni az összes nőre. Csak azért, mert valakinek van pi.nája, még nem feltétlen használja ilyen célra.

Vagy ennyi erővel minden férfi megerőszakolja a nőket, csak mert vannak férfiak, akik igen?

Vagy minden férfi pedofil, mert vannak páran, akik szeretnek kislányokkal eljáaszani?

Nem hiszem, de ezen az alapon a pasikra is rá lehetne vetíteni ilyeneket igazságtalanul.

szept. 26. 11:54
 10/33 anonim ***** válasza:
11%
8. Sehol nem írtam, hogy diplomat lehet vele szerezni, de tény, hogy sokkal könnyebb odáig eljutni egy nőnek, ha úgy akarja.
szept. 26. 11:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!