Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek gondolkoztatok...

Lányok, hölgyek gondolkoztatok már azon, hogy mi lenne veletek, ha a férfiakat teljesen hidegen hagyná a női test és a szex?

Figyelt kérdés

#nők #kinézet #Előnyök, kedvezmények #Szex, punci
szept. 26. 11:12
1 2 3 4
 21/33 Katona Dius ***** válasza:
76%

Ha azt vesszük alapul, hogy ide csak a bányarém nők járnak (persze, hogyne), akkor vehetjük alapul, hogy a férfiak közül csak az impotens, dagadt, kisfaszú semmi élettel nem rendelkező gyökerek vannak itt, ugye?

Mármint az éremnek két oldala van.

szept. 26. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
10%

Csak az a baj Dius, hogy az itt jelen lévő nők ha az érem két oldala egymás mellé lenne fordítva, rakva akkor se férnének el rajta.

Sajnos tapasztaltam már 3 vak randi alatt.

szept. 26. 16:45
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

20

Te tudatlan…

Olnyfan$ minden kiscsaj egyedül karcolja a lemezt. Nem nem fizetek rá elő de x-en folyamatosan dobálja fel, hogy leak-elik ki a “tartalmaikat”. Buta buta buta

szept. 26. 16:47
 24/33 anonim ***** válasza:

23-as

Oké. Buta buta buta

szept. 26. 16:51
 25/33 Katona Dius ***** válasza:
48%

Akkor fordítsuk meg a dolgot. Poénból.

Mi lenne a pasikkal nők nélkül, akik kiteszik magukat a netre, vagy össze fekszenek bárkivel? Nem mintha védeni akarnám az adott nőket, de... Ha nem lenne kereslet meg nézettség, ők se tudnának megélni ebből.

szept. 26. 16:52
 26/33 anonim ***** válasza:
32%

24

Szeretlek ❤️

Dius

Így igaz ha nem lenne rá kereslet nem élne meg belőle. Ebben igazat adok, sajnos vannak olyan “férfiak” akiknek csak ennyire telik csajok terén. Én nem láttam még olyat, hogy egy férfi hirdeti vagy nyilvánosan henceg ilyennel. Haveri társaságban megdumálja megmutogatja a videót stb.. aztán ennyi.

Ha nem lennének nők akkor a férfiaknak is ugyan úgy ott vannak a segédeszközök mint nektek. Sőt kicsit tovább megyek (nem vagyok homár) de vannak olyan transzok akikről kb lehetetlen megmondani, hogy pasik voltak. Aztán ha így lenne szükség nagyúr elven lenne szerintem mindenki ha “igazit” akarna.

szept. 26. 17:03
 27/33 anonim ***** válasza:

26-os

Köszi

szept. 26. 18:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Nahh, mindenki itt egyből szűz apáca lett. :P :D
okt. 1. 17:48
 29/33 anonim ***** válasza:
23%

A nők többsége konkrétan éhen halna, akárhogy is kábítják magukat azzal, hogy önállóan megoldanák.

Megszűnnének az olyan kellemesebb munkák, ahova szinte kötelező nőket felvenni, nem lennének előnyben iskolában, nem lenne barátjuk férjük, aki vagy eltartaná, vagy sokkal többet keresne. Nem lennének előnyben bíróságon, társkeresésben stb. A hajléktalanok legalább 90-%-a férfi, nem véletlenül.

Gondolj bele, ezen az oldalon is borzasztóan ritka az olyan nő, aki átlagosnál jobb képességekkel rendelkezik vagy ne lenne gyerekes, hisztis. Vagy lenne logikája.

Nagy eséllyel ők is vmi könnyed iroda munkát végeznek, amit a férfiak többsége sokkal jobban ellátna.

Szóval csűrhetjük-csavarhatjuk, de a (fiatal) nők 99%-át kisegíti a nehéz helyzetben, hogy nőnek született, és ha nagyon muszáj, ezt még mindig ki tudja használni.

okt. 4. 10:15
 30/33 anonim ***** válasza:
19%

6/29

Nem ez a fő probléma.

az a baj, hogy még azt sem képesek felfogni:

nem feltétlenül kell akarniuk, hogy előnyben legyenek, mert ha csinosak, vagy simán nőnek születtek, simán előnyben lesznek azért mert nők (legtöbb munkahelyen, iskolában).

Ilyenkor mindig csak a szélsőséges példákon rugóznak, hogy a nagymellű kolléganőjük lefeküdt a főnökkel stb.

A való életben meg azt tapasztalatom, hogy nők teljesítményben, intelligenciában, talpaesettségben meg sem közelítik a legjobb férfiak szintjét, és ha elakadnak, férfiak segítik ki őket.

Ezekkel egyébként nekem nem lenne problémám önmagában, csak marha vicces, hogy a mai nők többsége mennyire arrogáns, még szidja is a férfiakat, közben meg nélküli éhen halna.

okt. 4. 10:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!