Mi volt a legnagyobb karma, amit a leggonoszabb ismerősöd “kapott” az élettől? Megcsalásos sztorikon kívül (mert az gyakori sajnos)!
Akik ártottak nekem, azokat leépítettem sz életemből, nem követem az életútjukat, nem tudom azóta mi lett velük, jóra vagy rosszra fordult-e a sorsuk.
Egyetlen egy van, akit nem sikerült családi kapcsolatok miatt, ez sógorom barátnője.
Neki elég szar élete van, de mindent magának köszönhet, az ő tettei (vagy épp a tettei hiánya) okozza a balsorsát.
Fiatal (26 éves), 2 gyerek "édesanyja", mindkettőt elvették tőle (előző kapcsolatból vannak a kicsik), soha nem dolgozott, nem is tervez. Sógoromon élősködik, a kis lüke srác meg kitartja. A csaj állandóan rinyál, hogy jajj az ő szegény gyerekei, más neveli őket, de alig látogatja őket, dolgozni se akar, hogy esetlen normális életkörülményeket teremtsen és vissza szerezze őket. Mivel sógor nem keres rosszul, de ez a "nő" szórja a pénzt, így kb napról napra élnek (állandóan nasika, folyton rendelik a kaját, sosem főz, új ruha, új cipő, koncertek, stb). Elég nagy lábon élnek a sógor keresetéhez képest, így hó közepén már anyósomnál kuncsorognak pénzért. A nőci amúgy nem csinál semmit. Nem főz, nem takarít, nem mos, csak egész nap döglik a tv és a tiktok előtt, oda gyártja a zenére tátogós videókat. Állítólag megint terhes (vagy sógor megint ki akarja rakni és megint így akarja megakadályozni, hogy mennie kelljen, volt már rá példa, hogy bekamuzta, hogy terhes), így sógor most eljegyezte. Hát mit mondjak, remélem nem kerül be a családba. Szegény anyósom is tiszta ideg, múltkor is, mikor kiderült az eljegyzés és az állítólagos terhesség, vagy 2 órán keresztül dühöngött, hogy nem hiszi el, hogy ilyen hülyét nevelt, az a nő egész életére tönkre teszi a sógort. A dilis sráccal meg egyszerűen nem lehet beszélni, oda meg vissza van a nőért (aki még csak nem is jó külsejű, 150-200 kiló között mozog, és ettől még nézhetne ki csinosan, ha megfelelően öltözik, de valamiért 50 kilósnak hiszi magát és sztreccs naci meg haspóló kombó a kedvence), egyszerűen nem lehet vele megértetni, hogy kihasználja a csaj.
Jelen esetben várom, hogy beüssön a karma. Remélem, nem várat sokáig.
Ja az kimaradt, hogy ki tudja milyen okokból, de engem meg férjemet szét akart robbantani, hazugságokkal etette férjemet meg engem, hogy hátha külön megyünk. Szerencsére annál jobban ismerjük egymást férjemmel, hogy ilyen szaroknak bedőljünk.
Sógornőmmel meg a párjával is eljátszotta ezt.
Az exem nem csak engem, hanem minden utánam következő barátnőjét csalta, átbaszta, lekezelte, teljesen tönkretette idegileg. Több mint másfél éve, 33 évesen hererákkal diagnosztizálták, az egyik heréjét ki kellett venni, de azóta elvileg jól van, úgy néz ki, megúszta ennyivel.
Hozzáteszem, véletlenül se kárörvendek, nem örülök neki, sajnálom és eléggé megijesztett, ami vele történt.
Nincs ilyen, hogy karma!
Ez a vágyvezérelt gondolkodás és azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ! Rettenetesen ostoba, összefüggéstelen történetek születnek ebből.
Szóval ha valaki nagyon bunkó velem majd hazafelé tartva megbotlik és lesérül, akkor ez karma? Milyen hülyeség ez??
Tipikus main character syndrome, nézzetek utána!
Nem, nem attól lett Mariskának hirtelen szar élete, mert "jÁáj mEgBáNtÓtt eNgEmEt mArIsKa" 20 évvel ezelőtt.
Volt egy lány gimiben, akivel egy ideig barátok is voltunk, és akinek állandóan leereszkedő, gunyoros megjegyzései lettek végzős évünkre, akárhányszor szóba került, hogy legtöbben gazdasági vonalon mennénk tovább. Olyanokat mondott, hogy "tanuljunk és imádkozzunk csak nyugodtan, mert szükségünk is lesz rájuk, hogy elérjük a 410 pontot, ha be akarunk valahová kerülni. ellenben ő biztos bejutó, mert a 280 pont simán megvan, ahhoz semmit sem kell csinálnia", meg "csak reménykedjünk, hogy bejutunk a tucatszakokra, míg ő csont nélkül bekerül egy elitre".
Ilyesmiket mondogatott nekünk hónapokon át. Aztán megírtuk az érettségit, ő gyanúsan eltűnt, még akkor sem írt, mondott semmit sem, amikor név szerint kérdezték kisebb csoportokban is. Amikor bementünk a papírokért, volt egy kisebb formális esemény is, ahol látványosan rosszul nézett ki; sápadt volt, beesett volt az arca, a szemei is furák voltak. Aztán végül szó szerint elsírta magát nekem suliból kifelé menet, hogy elszúrta az érettségijét, de olyan szinten, hogy biztosra vette, hogy nem kerül be. Végül de, bekerült, viszont biztos vagyok benne, hogy ez jókora lecke volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!