Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek, összejönnétek...

Lányok/Hölgyek, összejönnétek olyan férfivel, aki heti szinten füvezik?

Figyelt kérdés

Az illetőnek 8 évvel ezelőtt egyre erősödő gyomorproblémái lettek, először elment a háziorvoshoz, sima vizelet, vérminta, továbbküldte belgyógyászhoz, onkológushoz, akik elküldték ultrahangos vizsgálatra, voltak további vérminták, hasi CT, röntgen, stb...

Később elküldte az illetőt még 5 különböző orvoshoz, volt aki olyannal állt elő, hogy lehet nem rágja meg az ételt elég alaposan, másik orvos szerint a daganat is szóba jöhet, úgyhogy mégtöbb vizsgálat volt, végül annyiban maradtak hogy többet kéne mozognia és egészségesebben táplálkoznia. Amivel az illető nem tudott nagyon mit kezdeni, a heti 4 edzés és egészséges étrend mellett.

Telt múlt az idő, elmúlt körül belül 5 év az illető közben befejezte a gimit minden egyes nap minden egyes percében ezeket a hasi görcsöket kellett elviselnie, amik néhol erősebbek néhol gynegébbek voltak, a bélműködése egyáltalán nem volt "megfelelő" és a hasi görcsök egyre jobban erősödtek, míg már aludni se tudott nagyon tőlük. Elment egyetemre és akkor jött rá, hogy ezek a görcsök idegi alapúak, visszament az orvoshoz aki javasolta a kamilla teát, miután ez nem működött neki felírt egy erősebb Drotaverin készítményt, ami allergiás reakciókat váltott ki nála és nem is használt görcsoldásra sem. Az illető beletörődött, de főleg vizsgaidőszak után volt hogy már remegett a teste a fájdalomtól napi szinten és le is fogyott elég rendesen.

Pár hónappal a vizsgaidőszak után pár ismerőse áthívta és füves cigivel kínálták, ami után pár perccel már alig érezte a fájdalmat. 7 év után először érezte úgy hogy nincs az az elviselhetetlen fájdalom és másnap is csak enyhébben, fél éven belül visszahízott 10 kilót és szinte teljesen megszűntek a fájdalmai a heti rendszerességgű cannabis fogyasztása után.

Kérdem, hogy egy ilyen jellegű cannabis használót is visszataszítónak tartotok, vagy csak nem jönnétek össze vele? Vagy egyáltalán nem zavarna?

szept. 8. 04:42
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
A heroin pedig kivonja a kalciumot a szervezetből, ezzel csontbetegségeket, foghullást okozva, meg persze fekélyeket, társas interakciók romlását és sorolhatnám. Szóval az a probléma valójában, hogy egy kábítószert fogyasztok, és valójában itt mindenki életében egy korty alkoholt, energiaital és kávét sem fogyasztok vagy hogy egy növénnyel próbálok megoldani egy problémát, amit nem egy másik növény okozott, ami egyébként nem elrugaszkodott, abból kiindulva hogy egyik orvos a kamillát akarta ajánlani. Vagy a harmadik opció, ami tényleg releváns és emiatt tettem fel a kérdést, előbbi kettőt nem venném igazán komoly indoknak, illetve aki ilyet relevánsnak tart, attol eleve nem akarnék semmit. Szóval a harmadik indok, ami miatt feltettem a kérdést, hogy ez egy illegális szer jelenleg, tehát nem az a kérdés, hogy van e egy működő hatásmechanizmusa, mert ez nem kérdés, hanem hogy egy olyan működő szert használok, ami annak ellenére hogy gyógymódot kínál illegális szerként van minősítve.
szept. 8. 20:32
 22/35 anonim ***** válasza:
43%

"hogy egy növénnyel próbálok megoldani egy problémát"

A problémát NEM oldod meg ezzel, csak tünetileg kezeled.

A kamilla és a marihuána nem tehető egy lapra.

A marihuána még mindig nem kínál gyógymódot, mikor fogod végre ezt fel?! Abbahagyod a cuccot és máris visszatérnek a bajaid..nos, akkor a probléma meg van oldva? Nem.

Téma lezárva!

szept. 8. 20:50
 23/35 A kérdező kommentje:
Igen, az orvosok sem azért írják fel, mert meggyógyítja, ahogy a frontint és egyéb dolgokat se, hanem az életminőség javulása miatt, ahol más már nem segít. De elismerésem, hogy okosabb vagy az orvosoknál 🥰🥰
szept. 8. 22:19
 24/35 anonim ***** válasza:
37%

egy értelmes ember nem itêli el a marihuánafogyasztást ês nem törölteti a kommentemet "szóláaszabadság"-ra hivatkozva.

mindenkinek addig terjednek a jogai,amíg másnak nem árt vele. ősidők óta így működik.

szept. 8. 22:37
 25/35 anonim ***** válasza:
43%

1. Neked nem az orvos írta fel.

2. Sok orvostól nem nehéz okosabbnak lenni.

3. Rajtad más segítene, ami elvezetnek a teljes gyógyuláshoz, de nem vagy nyitott rá, lusta vagy, a könnyebbik utad választod.

De a te életed, a te felelősséged. Viszont ne várd el, hogy majd kapkodni fognak utánad a nők, egy lusta, életképtelen függő után.

szept. 9. 07:08
 26/35 anonim ***** válasza:
21%
Pszichés problémák miatt kezdtem kihagyni, felejteni. Pszichológushoz lettem küldve. Én vallottam, hogy nincs bajom. Mikor már az alvás rovására ment az egész probléma, akkor beláttam, mégis van gond. Azóta talán 2x ébredek fel éjfélkor hetente, ami után 2órán belül sikerül visszaaludni (30-60perces sétát tartok). A problémát sikerült feltárni, dolgozunk rajta, hogy ne essek vissza, és a maradék meg legyen szüntetve. Nekem kéthetente 1x kell menni, és ingyenes. Neked is ajánlom, hogy keress fel szakembert, jobban éreznéd magad, hidd el.
szept. 9. 09:37
 27/35 anonim ***** válasza:
28%
Engem totál nem zavar, de a fent leírt problémát nem ezzel kéne """kezelni""" azaz tünetmentsessé tenni és besöpörni a szőnyeg alá.
szept. 9. 10:00
 28/35 anonim ***** válasza:
az a fontos,hogy jól érezd magad,nem az,hogy a problémákkal foglalkozz. az élet a lazulásról szól,nem a problémákon való rágódásról.
szept. 9. 20:14
 29/35 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, lehet kicsit félreérthető voltam, azt akartam csak mondani, hogy Kurt Cobain-nak is valamilyen ismeretlen eredetű hasfájása volt, amit semmivel nem tudott kezelni, sajnos csak a drog használt neki egyedül. Igazából csak azért írtam ezt le, mert ez jutott eszembe, mikor olvastam a kérdésed :D
szept. 9. 20:49
 30/35 anonim ***** válasza:
55%
az alkohol a drog,nem a fű. a sok csöves,aki vedeli a kannásbort,az is ugyanúgy drogozik. nem is beszélve a sok bódító gyógyszerről,amiktől instant bealszol.
szept. 9. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!